.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Омнадрен

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София

Омнадрен

Здравейте, едва ли ще може да ми помогнете, но ми трябва спешно инфо до 1-2 дена за дали някъде продават Омнадрен на ампули по-конкретно в Пловдив, но и да е на друго място ще го доставим на човека.

П.п. Ще се използва като лекарство и е предписано от лекар, няма общо с фитнеса.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    В аптеките трябва да има, в магазините за добавки- също.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Тука може да си го поръчаш от фитнес залите. Ако ходиш някъде или имаш познат който ходи, може да попита.
    n00bs

Град
    София
    Човекът е питал в аптеки, аз също питах и ми казаха какво и на него, засега няма насклад, това е от един месец. В някои ще има изостанали сигурно, обаче въпросът е къде.
    yakuza_, къде е това "тук"? Извинявай, но не помня откъде си. Ако ще пишеш името на конкретен фитнес нека да е на ЛС, защото все пак си е лекарство и сигурно е и с рецепта по принцип.

Според НЗОК засега няма, а заместителят е 250 лв, разбира се.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ами не си от моя град, но в някои фитнеси ти правят нещо като услуга, могат да ти доставят всичко, добавки, забранени медикаменти и т.н.. Ако имаш някоя който познат който се занимава с фитнес или се има с някой от там, може да ти помогне да си намериш. А или иначе из нета има сайтове, от който може да си купиш, само трябва да се поразровиш малко.
    n00bs

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    ОМНАДРЕН в магазин за ДОБАВКИ вече и ти доказваш , че разбираш колкото мен . В Палмите би трябвало да има
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не знаех, че в магазините за добавки се продават такива медикаменти. Омнадрен съм купувал само и единствено от аптека, от друго място няма смисъл.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    ОМНАДРЕН в магазин за ДОБАВКИ вече и ти доказваш , че разбираш колкото мен . В Палмите би трябвало да има
    Млъкни бе, глупак! Да ме сравняваш с теб си е направо подигравка, освен това съм ти забранил да пишеш в този раздел!
    Във фитнесите има, в Стара Загора в магазина на Big Boy- също. Така че недоклатени пубери-цървули да не философстват!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Млъкни бе, глупак! Да ме сравняваш с теб си е направо подигравка, освен това съм ти забранил да пишеш в този раздел!
    Във фитнесите има, в Стара Загора в магазина на Big Boy- също. Така че недоклатени пубери-цървули да не философстват!
    Евала брат

П.П - И аз мислех да зимам Омнадрен ама като четох че е вреден за черния дроб ... се отказах!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    Не знаех, че в магазините за добавки се продават такива медикаменти. Омнадрен съм купувал само и единствено от аптека, от друго място няма смисъл.
    Няма смисъл, ако го има. Ако знаеш аптека, в която го продават сподели.

Благодаря за инфото за това Палмите, добре, че е чичо гуугъл и му разбрах и истинското име. Не съм от Пловдив и човекът ми е абсолютно непознат, та ще звъння по телефона да ги питам в този фитнес. Дано има късмет мъжът. Накрая, ако се окаже поредният неблагодарник, ще го убия!

Град
    По принцип мога да попитам в една аптека. За колко ампули става въпрос ? А имай предвид, че във фитнес залите или тем подобни места може да се натъкнеш и на ментаци.

Правила на форума!

Е, то и в аптека може да се натъкнеш на менте... нищо не ме учудва в БГ действителността.

Град
    Но шанса от аптека да вземеш менте е 1 на 1000, а за фитнес залите и другите подобни места не мисля, че има смисъл да коментирам.

Правила на форума!

Град
    София
    Благодаря на всички писали, за момента не се търси, тъй като човекът не ми се обади пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си