Има ли покер играчи в този форум? Говоря конкретно за Тексас Холд'Eм. Ако някой иска може да поиграеме в покерстарс или фул тилт, но с play money че тъкмо събрах минимума за теглене- 100$ и не ми се иска да ги загубя.![]()
Иначе по принцип съм от перник и ако се намерят поне 4-5 перничани може да се съберем някъде за live игра.
Аз разцъквам в покерстарс по кеш масите 0.50 - 1 $ skobri се пиша ако си дадеш ника може да се намерим
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
EBozhilov
В момента разцъквам на 100/200 play money в покерстарс , ако искаш влез.![]()
и покер играя и съм от Перник hxuaUHXauhxhu
даже с мои приятели цъкаме кажи си кординати скайп/маил и ще ти пиша правим некви пости от по 10лв вход примерно с 1 рибай максимум а общо иам 15тина приятели играещи покер ама на последък спряха да играят... абе дай си скайп там ще се разберем![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
последния път като бях в Перник за покер ме подгониха с винкели и ме стреляха с газов пистолет![]()
повече не идвам!
Първоначално написано от iLovePussyJuice
не уместня ирония, в Перник сме едни от най-добрите бъдещи играчи на покер, а у Перник сигурно съм най-добрия азколкото и скромно да звучи за мойте 17 години спечелих в покерстарса 150 долара приблизително ии иам шапка покерстарс такава готина подарак от тях
![]()
![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
ква ирония бе братПървоначално написано от go71n
аз разказвам действителна случка...ирония вика
де да беше ирония
нема такова беганье![]()
каде си играл покер? какво си направил за да те гонятПървоначално написано от iLovePussyJuice
не виждам логична причина
![]()
women are people too
sometimes
150 долара особено в покерстарс не чак толкова много![]()
аз не казвам,че са обедняли покерстарса, аз казвам, че за 17 годишен даже нямам право да играя там добре ми доидоха имаики предвид,че не съм заложил и 1 стотинка : )Първоначално написано от ZipFail
women are people too
sometimes
go71n от 1 фрийрол за българи взимаш около 32 $ за 1 място , така че трябва да си спечелил 5 фрийрола в който участват около 5000 човека![]()
![]()
![]()
е тва е отделна темаПървоначално написано от go71n
![]()
приятел имаше SCOOP турнир 6 безплатни места за българи спечелих такъв турнир 2 пъти ( тоест останахме 6ма ) на първия нищо не направих ама на 2рия път от 24 000 човека заварших на 800 място което ми отреди 112 долара от наградния фонд ( спря ми нета в 00:00 и тичах в един приятел да играя и към 4;00 вече трябваше да си ходя та изгорях иначе бях много над средния стак ) отделно игри на кеш маси печалба около 20тина долара ии в фрироол за българи заварших 3ти о6те 16.98 ( нещо такова беше ) и ето ти ги 150$Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
women are people too
sometimes
Хаха бате не че в Перник сме най- примерните, ама пък чак с пистолети да те гонят.... Кво, показали им на шоудауна 5 аса ?Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Затова следващия път като идваш в Перник разчитай на уменията си.Пък в другите градове лъжи балъците колкото искаш.
@got71n
Ако не се лъжа се казваш Денис и май си от мойто даскало - Икономиката? скайпа ми е - darkmaster_123 намери ме.
Иначе ако ше се хвалиме- в старс-а имам 90$, но съм ги направил точно за 4 часаДруг път не съм играл с реални пари. А и съм на 16
А в play money имам 320к
![]()
Първоначално написано от Nafarforii
известен съм xahuXHUahuxaHUXu
п.п влез си в скайп![]()
women are people too
sometimes
Май беше комбинация от т'ва, че съм софиянец, левскар и им взимам парите (добре де имаше и момент на измама xD първия и последен път, в който са ме хващали...и то не точно, че ме хванаха, но разбраха...някой ги бил информирал за мен...аз си бях виновен де xD)Първоначално написано от Nafarforii
принципно не лъжа на карти, макар че ме бива, но тогава просто ножа беше опрял до кокала и толкова много ми трябваха пари, че... ;D
иначе не съм играл от доста време![]()
в покера не виждам как можеш да излъжеш освен ако нямаш поне още 1 авер на масата никой не би ти разрешил да бъркаш и цепиш колодата и да наредиш карти няма гаранция как ще ги рацепят пред дилъра и т.н апък ако играете с крупие е изключено да лъжеш не е като комара, да си цепиш йончев и т.н бих казал само 1 ПОКЕРА Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ИГРА.
п.п да това,че си софианец,левскар е било водещия мотив ако ме питаш мене![]()
women are people too
sometimes
ОМГ ако са разбрали че си от лефски е истински късмет, че си останал жив.Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
и аз така мисля, защото все още смятам, че не ме хванаха в крачкаПървоначално написано от go71n
![]()
иначе винаги има начини![]()
НА ВИРТУАЛНИ ПАРИ ИМАХ 2МЛН СЕГА ИМАМ 1.4 МЛН
Не разбирам защо тази тема е в този раздел ,след като покерът не е официален спорт.
И все пак в нета играя само с виртуални ,а на живо въртим по 100-150 лева.
загубил съм си формата, може да е било от водката, но съм си загубил формата![]()
как са се зарибили тука, само покер играят, на живо без истински залозиаз като мина ги и ги обирам
(хах, кво самочувствие изкарах, ама си е така)
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук