- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Avon или Oriflame
Орифлейм![]()
Oriflame![]()
И ейвън е добра козметика , но повоче харесвам Орифлейм![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Oriflame-може нещата им да са малко по-скъпи от на Avon, но са много по-добри![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
Avon :P![]()
Нито една от двете. Предпочитам да хвърля малко пари, пред това да си купя боклук, който може и да ми навреди.(това не значи, че няма евтини продукти, които действат). Ако нямам пари, може би бих избрала Ейвън, понеже навремето имах един спрей за тяло, които меришеше много хубаво.
Преди съм си поръчвала от Avon..
Ще се възползвам от темата,за да не правя нова..бях на гости в една приятелка и баща и има страшен парфюм,имал го от доста време,та на него пише Орифлейм потърсих в каталога,но го няма,а много си го харесах..мога ли да си го поръчам,въпреки че го няма![]()
Сори за тъпият въпрос,просто не съм запозната..
Lenny Kravitz - Again
Na 14 sym и бях диструбитор на Ейвън преди 2 седмици за ваканцията (начесах си крастат) :д НЕЗНАМ за орифлейм,но от ейвън пове4ето неьща са скъпи и боклуци.
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Zavisi kakvo si turish, Pri oriflame kremovete sa po - kachestveni ... a pri avon ima poveche raznoobrazie .. bilo to chanti, grimove, bijuta ...Първоначално написано от IvcHe7y
Първоначално написано от Romance
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Момичета дистрибутор на Аvon съм и имам страхотни оферти за кампаня 15 !!! пишете![]()
Аз няма да гласувам нито за AVON, нито за Oriflame. И в двете компании има хубави неща както и боклуци! На мен каквото ми хареса това си вземам и стига да е на изгодна цена!
Аз пък ще кажа ManhattanИ за да не е спам ще подчертая че Ейвън имат повече боклуци от Орифлейм
![]()
Avon ...
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
ако искаш дистрибутор - AVON от орифлейм няма да спечелиш нищо не че от ейвън ще спечелишно поне имаш безплатни продукти и много отстъпки
Моля да ми кажете кога започва коледното намаление на Oriflame![]()
и двете марки си ги ползвам, но повече залагам на AVON.
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Avon :P
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye