- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Avon или Oriflame
Avon са страшните боклуци ... орифлейм са добри
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
искам да попитам за какво ще го използваш лице или?![]()
Аvon
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
определено AVON ... доволна съм от повечето им продукти ..
На орифлейм имам руж ,ексфолиант , рол-он и парфюм и съм много доволна.Ружовете им особено са много хубави.От Ейвън парфюмите им са хубави също,но гланцовете им...хубави цветове,но много нетрайни![]()
Веднъж бях ползвала на Ейвън шампоан за обем ,приличах на тигър ,но ми хареса,ефекта на другата сутрин почти го нямаше обаче
Аз съм за Орифлейм![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Първоначално написано от Vikito0o
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Avon, мама е дистрибутор и имам доста неща, вярно е че има и някои които не си струват, но то и в Орифлейм не са перфектни всичките...мога да кажа че съм мн доволна от козметиката![]()
![]()
Нито една от двете марки не харесвам, но ако трябва да избирам - AVON.
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Avon е определено по-добре от Oriflame.
• Обичай,за да те обичат! •
AVON
бих казала НИТО ЕДНО ОТ ДВЕТЕНО орифлейм са по - качествени ... 70 % от съставките им са натурални ,а и шампоаните им за коса са много добри .. от друга страна ейван имат много якички опаковки и спиралите са им страхотни но от душ геловете им се получава доста неприятен ефект ..
avonа ще ви бъда суупер благодарна, ако някой ми обясни как точно става работата с изкарване на пари от Ейвън. Днес станай представител
и ми казват ''при поръчка (тоест каквото моите ''клиенти'' са поръчали) получавате 15% отстъпка.. това ли е процентът на парите , които получавам??
![]()
Първоначално написано от shupishup
Аз съм за AVON
AVON
Ами Avon са по евтини но не и по качествени ,, но пък от друга страна Avon са си повече за тийнейджъри !! Е аз съм за oriflame тъй като съм и дистрибутор![]()
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!
Гласувах за Ейвън, защото повечето им продукти са насочени към тийн аудиторията (демек нас)
Качествени артикули, но на Орифлейм са по-евтини. Зависи от социалното положение на даден потребител.
Иначе употребявам и двата, но повечко Ейвън
Ейвън