- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Avon или Oriflame
Oriflame - и 2-те не струват, но просто Avon не струва повече от Oriflame![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Avon много повече ми допада![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
На Oriflame повече ми харесват продуктите им и съм доволна от тях .., но си поръчвам плодовите спрейчета за тяло от Avon ;]]
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ами майка ми е дистрибутор на oriflame и от там си взимам продуктите..
Първоначално написано от titinkaa
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Oriflame![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
По-добра е козметиката на Oriflame.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
На анкетата избрах Avon, защото само от тези продукти съм си поръчвала, иначе като, че ли Oriflame са по-качествени
+Първоначално написано от xxYOxx
те затова са и по-скъпи от тези на Ейвън
Ми аз съм купувала на айвън защото не познавам дистрибутори на орифлейм във Видин. То има де ама аз не ги знам, а от класа си имам 3 момичета дистрибуторки на ейвън и тук там като си харесам нещо, копувам. Иначе орифлейм са по-добри.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
По-често използвам AVON , по рядко Oriflame , но честно казано аз както и мои познати смятаме Oriflame за по качествен , но по-скъп.
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
+1... И аз съм за OriflameПървоначално написано от December
Може да са по - скъпи но са по-ефективни ... а и съм дистрибутор и ги зимам малко по-евтино ..December това мазило се казва "Чаено дърво " и найстина е много ама много добро .. .!
![]()
![]()
![]()
За лосиони , душ гелове , маски , гланцове - AVON
За парфюми , спирали , очни линии , гланцове - Oriflame
Само на Орифлейм съм ползвала и то много отдавна. Хич не ми се занимава с поръчки.