.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Вечно сама или просто съдба?

здравейте, нова съм тук, но искам да споделя какво ме измъчва и не знам откъде да започна... Значи аз съм момиче на 19 - срамежлива, затворена, абе всичко, което вреди на нормален живот... И така, срам ме е, но ще споделя - до сега всичките тези години не съм имала приятел, девствена съм, даже не мога да се целувам...- не се дължи на външния ми вид, просто не мога да намеря подходящия, все ми се лепят простаци и селяндури не знам на какво се дължи това, а като гледам около мен всички момичета, които са абсолютни кифли и въздухарки вземат все добрите момчета и свястните, дори и най - отвратителните са си намерили любим човек - само аз не мога... много ми тежи това. Никой не може да оцени едно свястно момиче, всички май търсят к**ви...както и да е. Не знам вече какво да мисля ще се побъркам - харесвам едно момче, но той много не ми обръща внимание - сигурно и той ще си намери някоя лигла и аз пак ще съм сама и тъжна както винаги. Сигурно не всички ще се съгласят, но все пак споделих и ми е интересно дали има и други хора с моята съдба. Благодаря!

Отпусни се малко. Ако си винаги студена с някое момче, рано или късно на него ще му писне и ще спре да се интересува от теб. Трябва малко да се отвориш към света. Това, че не знаеш как да се целуваш на 19, не е никакъв проблем. Всъщност никой няма право да ти държи сметка за тези неща. Въпросът е да си по-отворена за нови контакти

Супер фен
    Ve4nosamotna, всичко е въпрос до психическа настройка...Явно не се уважаваш достатъчно.

Пусни една снимка тук и със сигурност ще имаш около 10 възможности само за 10 минути.

Прекалено затворена в себе си си.Вдигни си малко самочувствието и бъди малко по- "отворена".Ще свърши работа мисля ..

Супер фен Аватара на radeberger
    Може би трябва да намалиш малко изискванията .

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Ve4nosamotna, всичко е въпрос до психическа настройка...
    точно така си е

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Имай си самоувереност..
    Бъди малко по-отворена,защото именно това,че си затворена - ти пречи да се обвързваш с някое свястно момче..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Съжалявам, но по-добре да бъдем честни с теб. Вероятно не си привлекателна, а до сега не съм чул на някого да му става от акъла на една жена. Опитай се да преобразиш себе си! Едва на 19 си, със сигурност има как да преодолееш своите "недъзи". Ако е теглото - отслабването е напълно възможно! (диети, спорт...) Ако си космата - епилация! Ако е лицето - грим + прическа!...
    Имаш страшно много възможности, но просто си се изпуснала. А и не е необходимо да чакаш само някакви мачовци, намери си тип, който е достъпен за твоята категория и лека по лека ще си вдигнеш самочувствието и ще разбереш, че не си ненормална. Помни, не всички красиви момичета са курви! Просто си се озлобила срещу тях, а това говори много и за теб - каква ти се иска да бъдеш, а не можеш и това те изгаря от злоба. Съвеземи се и намери начин да се мотивираш. Започни работа, а доходът влагай само във външността си. Пълна промя и това е! Всичко останало е хленчене!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Няма от какво да се притесняваш. Както казаха бъди малко по-отворена към света и към новите контакти.А и наистина недей да се захласваш все по някакви "плейбойчета", "гъзарчета", "тарикатчета" и прочие, защото повечето кифли ходят все с такива Може би просто още не ти е дошло времето. Нали знаеш, че за всеки влак си има пътници - рано или късно и ти ще срещнеш твоето момче
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на ameli
    Не се настройвай, ча той пак щял да си намери друга. Помъчи се да не бъдеш толкова затворена (каквато се описваш). И не бързай - за всеки влак си има пътници
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен
    Подкрепям filmimilmi

Re: Вечно сама или просто съдба?

Аз пък като съм пална противоположност на теб и пак съм сама.Супер самочувствие,много възможности и уж ''голяма любов'' и накрая пак съм сама.Няма човек ,който да ме харесва такава каквато съм..Или сигурно някаде съм изпуснала свестните мъже и попадам все на селянчета,дето за нищо не стават .Така ,че не е от теб проблема ,отпусни се малко ,излизаи си с приятели ,забавлявай се ,а другото ще си дойде от само себе си.Не е голяма загуба ,че си на 19 и си девствена.Да можех и аз да изчакам като теб
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ми стани курва и се кефи.

Сега сериозно. Защо се самосъжаляваш. Би трябвало да излизаш навън. Отвори си очите и се огледай. Все ще се намери някой свестен, който ще те оцени. Опознай повече хора и не се притеснявай.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако си от Плевен може да излезнем,не съм някое хлапе на 15,не си падам по кyрви,пикли,па лиглички и т.н.Кажи само от Плевен ли си

Спокойно има и други като теб с минимални разлики, аз съм в почти същото положение само, че в мъжки вариант . Аз не се притеснявам, живота е пред мен, пуснал съм се по течението и все някъде трябва да се спра ( всяко море си има бряг), така че ще те посъветвам да направиш същото. Успех!

Така - искам да поясня за filmimilmi че не съм ДЕБЕЛА а съм си нормална даже слаба, височка съм и нямам външни недъзи, но според мен колкото и да е красиво едно момиче, не се харесва на мъжете, ако няма определен тип държание, а аз го нямам и в това май е проблемът.

Ми не съм от Плевен даже съм доста далечко от там за съжаление мноооого далеч

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    Жалко ,дай една снимка на лс да те видя,ако може де .Пък и нищо не се знае,накъде ще се завърти света

anonymous708973
    Guest
    На мен пък ми се струва, че изобщо не си от срамежливите, а даже си имаш самочувствие без покритие.

Така - искам да поясня за filmimilmi че не съм ДЕБЕЛА а съм си нормална даже слаба, височка съм и нямам външни недъзи, но според мен колкото и да е красиво едно момиче, не се харесва на мъжете, ако няма определен тип държание, а аз го нямам и в това май е проблемът.
    Различните момчета харесват различен тип поведение. Аз с моето не съм нацелила момче, на което да не му допадне (било то гадже или просто приятел) - искрена съм, смея се като идиот, чаровна съм (в никакъв случай красива), не съм срамежлива, но не съм и надута - просто си знам коя съм, колко струвам, какво мога и в какво се провалям, пускам закачки и прочее... Нищо специално в поведението ми, но на хората им харесва Соу, излез от филма и излизай по-често

Е хубаво от къде си?

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Ако си от Плевен може да излезнем,не съм някое хлапе на 15,не си падам по кyрви,пикли,па лиглички и т.н.Кажи само от Плевен ли си
    аз съм от Плевен

п.п. по темата...и аз бях като теб,но по-рано си реших проблемите.Просто трябва да спреш да мислиш,че на всяка цена трябва да си хванеш някой.Гледай да отделяш повече време за себе си...глези се,разкрасявай се...това ще ти повдигне самочувствието.А когато си харесаш някого,просто иди при него и опитай да превъзмогнеш всичкия си срам,надъхай се,кажи си майната му ако не стане намирам друг ако стане-супер.....

Ми не искам да кажа името на града поради опасения - мога да кажа само че съм от Южна България, централната част

Супер фен Аватара на filmimilmi
    А ти под определен тип държание какво точно си представяш? Не знаеш как да имаш по-леко поведение ли? Ако си мислиш, че ключът се крие в него не бъркаш. Действително нямаше да имаш този "проблем" ако беше малко по-осовободена. Но все пак теб никой ли не те е ухажвал/свалял/зарибявал за тези твои 19 години? Ако се описваш такава каквато си в действителност, не би следвало да ти липсва внимание. Не ти пречи да правиш всичко онова, което правят и твоите връстнички - секс, свирки... Ама притрябвало ли ти е само защото е мода? Продължавай да бъдеш все повече себе си от колкото да бързаш да си наваксваш. Разбирасе още с първото гадже можеш да опиташ от всичко онова, от което до сега си се въздържала, но откъде ли може да знаеш в момента какво точно искаш. Може би пък е било за добро да се пазиш и да си намериш точния някой ден. Насила хубост не става. Ако си хубава, при това и девствена, според мен качваш цената си, но не в смисъла на това, че по-нататък ще се продадеш скъпо , а защото може би ще ти гарантира повече щастие в брака... Не знам, това са само хипотези...
    Но ако действително има нещо, което ти пречи цели 19 години да бъдеш забелязвана, а смяташ, че не е във външността, тогава бъди на 100% убедена, че е именно в нея. Как да ти го кажа по друг начин? Няма значение какво ти е поведението, дори скромността и срамежливостта да смяташ за пороци, това всъщност са добродетели - правят те по-мистериозна, а от там и по-желана... Обаче ако досега никое момче не ти е подарявало цвете или поне да ти е обърнало някакво внимание, то тогава може би ще е редно пак да се погледнеш в огледалото... Да, хората са повърхностни и съдят за книгите по кориците, но в такова общество живеем днес. Ако не се промениш външно, най-вероятно ще си останеш стара мома, която гледа котка или още по-лошо - много котки!
    Успех и не се притеснявай да пуснеш снимка! Не виждам от какво толкова се срамуваш. Разбирам да беше казала, че си спала с над 100-на мъже, което вече си е срамно, но в това, че си девствена не виждам истинки проблем, а го приемаш почти като трагедия.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    излзиай,ходи по купони,разпусни,отпусни се,не стой сама,нека да не ти пука,че още не си се цеувала,ако си малко по самоуверена ще е по-добре за теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си