здравейте, нова съм тук, но искам да споделя какво ме измъчва и не знам откъде да започна... Значи аз съм момиче на 19 - срамежлива, затворена, абе всичко, което вреди на нормален живот... И така, срам ме е, но ще споделя - до сега всичките тези години не съм имала приятел, девствена съм, даже не мога да се целувам...- не се дължи на външния ми вид, просто не мога да намеря подходящия, все ми се лепят простаци и селяндури не знам на какво се дължи това, а като гледам около мен всички момичета, които са абсолютни кифли и въздухарки вземат все добрите момчета и свястните, дори и най - отвратителните са си намерили любим човек - само аз не мога... много ми тежи това. Никой не може да оцени едно свястно момиче, всички май търсят к**ви...както и да е. Не знам вече какво да мисля ще се побъркам - харесвам едно момче, но той много не ми обръща внимание - сигурно и той ще си намери някоя лигла и аз пак ще съм сама и тъжна както винаги. Сигурно не всички ще се съгласят, но все пак споделих и ми е интересно дали има и други хора с моята съдба. Благодаря!