- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечно сама или просто съдба?
Излизай повече , събирай се с приятели ..
Бъди по - уверена в себе си. Но не се променяй зареди другите. Харесвай себе си , ако нещо не харесваш - стреми се да го подобриш.
Всичко е в съзнанието ти. Не си внушавай негативни неща. : ))
Ако мислиш, че всичко опира до начина ти на мислене - прочети някоя книга на Луиз Хей. Промени мисленето си към по-добро , за да ти се случват хубави неща.
Имай търпение , всичко ще се нареди.
Общо взето всички ти казахме това .. : ))
![]()
"срамежлива, затворена, абе всичко, което вреди на нормален живот"
Определено тия там "кифли" ли какви са, имат гаджета и са правили секс, защото са обратното на това твоето.... Ако си мислиш, че някое момче ще дойде, ще те бутне и ще ти каже, обичам те. Няма да стане, без да те опознае, без да намери общ език с теб. А това няма как да стане като си срамежлива, затворена бла-бла-бла. Не бъди толкова критинчна със себе си. Заеби другите, хвани някой приятел, заминавай на кафе някъде утре, няма как поне някой да не те загледа, пък като те погнедне, пък, покажи интерес, недей се кри зад менюто.... Успех, разпусни просто, голяма работа че нямаш опит, при теб нещата ще се развият по-късно... толкова![]()
Е защто не кажешПървоначално написано от ve4nosamotna
не ми се вярва че някой ще те убие ако кажеш от къде си.Пак и пича може да те хареса и да стане нещто.
![]()
По темата голям песимист си гледай от хубавата страна на нещтата отпусни се живей живота само един е.Ако винаги така мислиш найстина сама ще останеш.
Един съвет защтото знам какво и аз съм песимист човек.Гледай от хубавата страна на нещтата защтото незнаеш какво изпускаш.![]()
И един ден ще съжаляваш.
Самочуствието на 6 и да не те грее за другите.Живей живота си както ти харесва.
Намали критерите за човека до себе си защтото перфектни няма.
![]()
Значи си или Пловдив или Димитровград-ХасковоПървоначално написано от ve4nosamotna
![]()
Аз имам роднини от Димитров град и са много готини хора
Сега сериозно....Дръж се на ниво,като дама и бъди леко недостъпна.Обличай се загадъчно-открито,но не прекалено открито,като повчето чалагаджийки.
Но най- важно е да се правиш на недостъпна,повярвай ми действа,но не прекално недостъпна и винаги да отказваш,просто леко,ако ме разбираш точно за какво ти говоря.![]()
filmilimi ти нещо си изперкал.Много на сериозно се взимаш,че да раздаваш такива присъди по инернет ахахахахахах![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен се уважава достатъчно много, за да не се хвърля на всеки въздухар, който показва интерес към нея.Първоначално написано от mincheto
Към авторката: Щом казваш, че определено има интерес към теб със сигурност няма да си самотна, рано или късно ще дойде правилното момче и ще си е заслужавало чакането![]()
Самочувствието и излъчването на даден човек са ключови.
Например аз до преди няколко месеца бях на дереджето на авторката,но по свое собствено желание.Чаках принца на бял кон,или каквото там..не е от значение.
Това,което искам да кажа е,че се държах недостъпно.В смисъл,от мен се излъчваше студенина и хората от мъжки пол ме заобикаляха.Даже бях безумно удивена от това,че веднъж един ме заговори в метрото,не знам кога съм била свалила гарда.
Поучителното от моята история е следното.Да кажем ,че ти си хубаво и привлекателно момиче,което,обаче когато е видяно от някой мъж,който да оцени този факт,изпраща към него странни смесени сигнали.Ти може да не осъзнаваш,но тялото ти изпраща сигнали - а в теб има ключов момент на срамежливост,неопитност и "всички освен мен са к*рви".Еми няма как да стане.Младежът го тълкува по негов си начин и докато се обърнеш корабът е отплувал.Смяна на оценката към самата себе си трябва да направиш.
П.П. Ако искаш,пиши едно лс,може да обменим от 19 годишния си опит. ;р
тц .. е как да те опознаят като си затворена?! ..![]()
Промени поведението си към останалите ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
а за това че не можеш да се целуваш мисля че на момчетата ще им се стори готино може после да те кара да се "упражняваш"![]()
според мен почни да излизаш с повече хора отвори се малкоо но не ставай кифла лигла или там както им викашш... ще видят че не си лош човек и ще почнат да те занимават![]()
Какво е разликата мужду тебе и кифлети,занеш ли?-Това,че те са надути,не им пука от нищо и от икого.Често те не се спират пред нищо за да достигнат целите си и с нахалство,упоритост и понякога с курвенски постъпки си постигат своето.Да,любимото заниманеи на кифлите е за тъпчат и да се пресмиват на посрамежливите момичета и да ги глидат "отгоре".Нямам представа дали си имала контакт с такива,но ще ти кажа само,че колкото повече ги гледаш и си мислиш,че те са едва ли не по-успели и изобщо нещо повече от теб,тяхното самочувствие расте и расте.Отпусни се и бъди себе си.Изобщо не се тревожи как изглеждаш отстрани и какво ще си помислят за тебе.Какво като си девствена-въпрос на 1 нощ е това общо взето.
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието