.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не изявява желание

Здравейте,аз съм момче на 21 години и имам приятелка от половин година,тя е на 27.Правим секс редовно но досега винаги аз искам първи,тя никога не е изявила желание първа да правим секс.Не е кой знае какво но понякога ми се иска тя да започне.Знам че и харесва но как да я накарам да ме иска,да каже че ме желае веднага или да започне да ме съблича и да ме гали.Моля помогнете,не искам се аз да съм активния и винаги аз да я възбуждам и когато на мен ми кефне тогава да правим нещо,искам да правим секс по нейно желание.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Не изявява желание

Цитирай Първоначално написано от repoii
    Здравейте,аз съм момче на 21 години и имам приятелка от половин година,тя е на 27.Правим секс редовно но досега винаги аз искам първи,тя никога не е изявила желание първа да правим секс.Не е кой знае какво но понякога ми се иска тя да започне.Знам че и харесва но как да я накарам да ме иска,да каже че ме желае веднага или да започне да ме съблича и да ме гали.Моля помогнете,не искам се аз да съм активния и винаги аз да я възбуждам и когато на мен ми кефне тогава да правим нещо,искам да правим секс по нейно желание.
    Говори с нея е каун
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

[/quote]

Говори с нея е каун[/quote]
    Говорих каза че не съм я оставял,демек се аз се натискам.Но когато я оставя не прави нищо.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Значи толко и има желание ...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    трябва да можеш да привличаш така обикновено секи мъж си го има вродено на мен са ми казвали че мн мога но нз колко е истина
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Направи нещо, с което тя да те забележи и така може да се възбуди!

Цитирай Първоначално написано от repoii
    например можеш да спреш да си искаш и да я оставиш да видиш какво ще стане .. aко нестава ,можех да пробваш да се разхождаш примерно по хавлия когато сте увас или само по боксерки предполагам ,че ще подейства
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    ВЕРОЯТНОО !!

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Съгласна съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си