.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Гаджето ми вече не иска да излизаме

Здравейте.Аз см на 16 и той е на 16.Вече 5 мсеца сме заедно.Имам чувството,че той не иска вече да излиза с мен.Миналата седмица ми каза един ден,че ще излезнем и не излзнахме.После аз го накарах да излезнеме и излазнахме.Само ми казва,че ще излзнем и не излизаме.А иначе ме търси обажда ми се държи се нормално.Какво да направя?Да му кажа ли,че вече не и се излиза с него за да се постресне малко или нищо да не му казвам?Помогнете

първо се научи да пишеш
    после поговори с него, питай го, може просто да е зает човечеца... а и щом те търси, значи все пак не е изцяло загубена работата..
    и.. не го карай да излизате, тъпо е. срещите ви трябва да са по взаимно желание, иначе просто.. не са това, което трябва да бъдат. Единственото, което можеш да постигнеш с каране, е да го загубиш

Натреси се у тях и си поговорете. Мисля, че тогава (след разговора) ще ти стане по-ясно при всеки случай. Ама не му се карай, причината може въобще да няма общо с "вас", а и да има...

Супер фен

Re: Гаджето ми вече не иска да излизаме

Цитирай Първоначално написано от puvaesen
    Здравейте.Аз см на 16 и той е на 16.Вече 5 мсеца сме заедно.Имам чувството,че той не иска вече да излиза с мен.Миналата седмица ми каза един ден,че ще излезнем и не излзнахме.После аз го накарах да излезнеме и излазнахме.Само ми казва,че ще излзнем и не излизаме.А иначе ме търси обажда ми се държи се нормално.Какво да направя?Да му кажа ли,че вече не и се излиза с него за да се постресне малко или нищо да не му казвам?Помогнете

^^ При това положение бягай от него,95% си има нова...
    От ЛП :aroll: личен опит знам.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    първо се научи да пишеш
    после поговори с него, питай го, може просто да е зает човечеца... а и щом те търси, значи все пак не е изцяло загубена работата..
    и.. не го карай да излизате, тъпо е. срещите ви трябва да са по взаимно желание, иначе просто.. не са това, което трябва да бъдат. Единственото, което можеш да постигнеш с каране, е да го загубиш
    Напълно подкрепям!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Може да си има проблеми момчето?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Гаджето ми вече не иска да излизаме

Цитирай Първоначално написано от puvaesen
    Не му се излиза... какво да прави навънка в тва топло време. Иска да си те ръчка на климатик.

Сериозно... не му звъни и чакай да те потърси. Ако не го направи, значи нищо не иска от теб.
    Temet Nosce

벨야카

Ами може наистиа да е зает но ако е така трябва да ти казва поне....поговори с него няма смисал да мьлчиш.Кажи му че не ти е приятно това негово поведение и се разберете няма ништо лошо в това

преди да вляза и да прочета темата,само от заглавието си казах "ми значи не ти е гадже".Но слелд като прочетох си промених мнението
    Просто поговори с него и му кажи как се чувстваш,ако наистина е зает или има основателна причина ще ти обясни и така и двамата ще сте сспокойни и щастливи.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Както по-горе казаха, не го карай да излизате и не му го натяквай постоянно, била съм в тва положение и правих точно това, за което сега съжелявам. Не беше правилното решение. Поговори с него, разбери има ли някакъв проблем или причина, поради която не иска да излизате и се изяснете.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    А какви причини ти дава като отказва да излизате?
    Може наистина да има някакви ангажименти, но все си мисля че поне би трябвало да каже какво и що, за да си по-спокойна... Поговори си с него
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

"Първо му казах да излезнем , не излезнахме.После той ми каза да излезнем , па не излезнахме.После взаимно си казахме да излезнем , излезнахме , после пак аз го питах да излезнем , ама не излезнахме и в крайна сметка само един път излезнахме и то не аз дето го питах да излезнем , ами той щот ме пита да излезнем "

„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Възможно е да си има проблеми, възможно е да си има друга, възможно е да си му омръзнала, а е възможна съвсем друга причина - Говорете бе хора!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

На 10 изречения на кръст ,поне 6-7 пъти си повторила думата "излиза " и то се в неправилни форми ... Това какво говори за теб ?
    А сега по темата: Общуването му е майката,няма как без комуникация да се разберете.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Как ще му кажеш, че не искаш да излизате бе ти луда ли си
    Просто му кажи какво мислиш ..попитай го защо не излизате .. започни малко да му се цупишш и тн да видиш как работите се оправят
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен
    Град
    Earth...
    Накара го?

Тази връзка едва ли ще просъществува при пълна липса на комуникация. ;D Така като не си споделяте на кой какво му има и да излизате и да не излизате е все едно. Може наистина да му е топло и затова да не му се излиза, а може да има някакви проблеми, така само ще се отдалечите като всеки си седи и чака другия да се обади или да пита какво му е.

Може да е охладнял към теб.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Може да си търси елегантен начин да те резне
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си