.
Отговор в тема
Страница 10 от 17 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 407
    14 - 26
    Обичам !

15-18
    • God is a D J •

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    А аз си мислех, че е странно с бившия ми да имаме 6 години разлика .. Да се бях пробвала с баща му, поне да имам шанс да се вредя тука в класициите

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Ооо, не мисля, че 10 годинки е проблем. Съквартирантката ми е на 23 и се праска с един 49 годишен/по-голям от майка й, може би и от баща й/. А най-лошото е, че иска да се женят!

Град
    In the middle of Nowhere
    16-21
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    гр. Пловдив
    15-19

15, а той на 25
    (~) Kogato sm1rtta ti pozvuni na vratata ti se napravi na luda i si vdigni telefona (~)

Повече от фен Аватара на ellsss
    аз на 15,той на 19 нищо особено
    One and only...
    "Опит е името, с което много хора наричат грешките си."

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Защо повечето 15/16 годишни ходят с тъпкачки?
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

17-35(сега съм на 20 и сме още заедно)
    Жалко,че повечето хора говорят наизуст при такива теми.Мисля,че коментари по случай такава разлика трябва да дават само тези,които са го изживели.Лично аз познавам освен мен няколко двойки с разлика около 20 години,които са си съвсем щастливи и от много време заедно.Нормално е да се мисли,че при такава разлика момичето е заради парите за жалост поради многото такива случай,но мисля че има доста голям процент които се обичат и имат съвсем нормална и пълноценна връзка.И аз преди имах същото мнение,но сега разбрах че е било взето прибързано и без особени разсъждения,тъй като по принцип това е общоприетият въглед и стереотип на мислене.Пак казвам това е в моя случай,разбира се,че има и мъже,които се възползват от разликата.Реших да пиша,защото някои от коментарите са доста крайни и писани при пълна липса на опит по темата.

Фен
    Град
    Sliven
    Галче според мене си много заблудена. Не си се наживяла още това е мимолетна лубов на 20 си какво си видяла че си се лепнала на 35 годишен. Според мене тая връзка няма бъдеще. Родителите ти на какво мнение са ? Това е много важно
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Да,важно е.В началото бяха много против,но след като видяха,че е сериозно си дадоха мнението и ме оставиха аз да си вземам решенията.Колкото до мимолетната лубов и наживяването,няма гаранция,но не мисля,че е така,както казах познавам и други такива двойки и то с много хубаво бъдеще заедно

Фен
    Град
    Sliven
    да но мислиш ли че няма други по млади мъже които са с характера на твоя приятел? Мислила ли си че след 5 години вече ще му личи че е стар докато ти ще си първа младост
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Да,замисляла съм се,но не ме привличат,не мисля,че мога да науча кой знае какво от тях.А за възрастта това,че може да личи не ме притеснява,ще е проблем ако повлияе на отношонията ни по някакъв начин.

Фен
    Град
    Sliven
    аз пък харесвам по малки от мене да мога да ги уча на разни неща

Нормално е мъжа да е по-голям и според мен,просто казвам,че и да е голяма разликата не означава,че връзката е по-различна от тази на хората без разлика.

Аз бях на 16,а той на 22

Фен
    Град
    Sliven
    rallz а ти на 16 аз на 24

Начетох се на 8 страници и ми призля. Само ще кажа, че НЕ мисля, че всичко може да се извинява със закона и т.н.
    Имам чувството, че тук сте на мнението, че навършите ли вече пълнолетие, е напълно нормално да се мятате на чичари

Не мога да го разбера. Не че съм човекът, който ще ви държи сметка, просто се чудя у всички ли изчезна усета за съвместимост, за пълноценни, нормални отношения от хора, които живеят в една епоха и са от едно поколение, и НАИСТИНА има какво да си кажат...

Всъщност след пълнолетие донякъде се разбира да се покачи границата за отношения, но пак не го разбирам 18 годишна с 30 или 40 годишен (а има такива случаи) - някви комплекси, свързани с бащите си ли изживявате?

Изобщо няма да коментирам по-предните страници, където всяка непълнолетна или дори малолетна се гордее с разликата си от 8-9 години и т.н.

Няма да оправя света, знам. Това е поредният дразнещ коментар. Просто на мен ми е странно, че доста хора са "за" тези извращения и оправдават всичко със закона за разврат, блудство, пълнолетие, малолетие и други лаладжийски истории.

Ми аз като чукна 18 след 4 месеца направо ще се метна на някой дядка. Какво пък, ще го имам пълнолетието, по закон няма да съм блудница, а и нали е важно да се обичаме, да има разбирателство. Годините нямат абсолютно никакво значение, дам... Ще си хвана дядка или минимум чичар. Много пълноценни отношения ще си имаме, нищо че сме различни поколения... Сигурна съм, че за любовта няма пречки
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Под 18 съм.. той беше с 9 години по голям.. и ми беше първия.

Град
    Пловдив
    15-19
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Фен
    Град
    Sliven
    KaPrIzZcHeTo, като те гледам и аз бих правил с тебе

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    14-17
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    1 година по- голям от мен

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    21-48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си