- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
А аз си мислех, че е странно с бившия ми да имаме 6 години разлика.. Да се бях пробвала с баща му, поне да имам шанс да се вредя тука в класициите
![]()
Ооо, не мисля, че 10 годинки е проблем.Съквартирантката ми е на 23 и се праска с един 49 годишен/по-голям от майка й, може би и от баща й/. А най-лошото е, че иска да се женят!
![]()
16-21
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
15, а той на 25![]()
(~) Kogato sm1rtta ti pozvuni na vratata ti se napravi na luda i si vdigni telefona (~)
аз на 15,той на 19 нищо особено![]()
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
Защо повечето 15/16 годишни ходят с тъпкачки?
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
17-35(сега съм на 20 и сме още заедно)
Жалко,че повечето хора говорят наизуст при такива теми.Мисля,че коментари по случай такава разлика трябва да дават само тези,които са го изживели.Лично аз познавам освен мен няколко двойки с разлика около 20 години,които са си съвсем щастливи и от много време заедно.Нормално е да се мисли,че при такава разлика момичето е заради парите за жалост поради многото такива случай,но мисля че има доста голям процент които се обичат и имат съвсем нормална и пълноценна връзка.И аз преди имах същото мнение,но сега разбрах че е било взето прибързано и без особени разсъждения,тъй като по принцип това е общоприетият въглед и стереотип на мислене.Пак казвам това е в моя случай,разбира се,че има и мъже,които се възползват от разликата.Реших да пиша,защото някои от коментарите са доста крайни и писани при пълна липса на опит по темата.
Галче според мене си много заблудена. Не си се наживяла още това е мимолетна лубов на 20 си какво си видяла че си се лепнала на 35 годишен. Според мене тая връзка няма бъдеще. Родителите ти на какво мнение са ? Това е много важно
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Да,важно е.В началото бяха много против,но след като видяха,че е сериозно си дадоха мнението и ме оставиха аз да си вземам решенията.Колкото до мимолетната лубов и наживяването,няма гаранция,но не мисля,че е така,както казах познавам и други такива двойки и то с много хубаво бъдеще заедно![]()
да но мислиш ли че няма други по млади мъже които са с характера на твоя приятел? Мислила ли си че след 5 години вече ще му личи че е стар докато ти ще си първа младост
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Да,замисляла съм се,но не ме привличат,не мисля,че мога да науча кой знае какво от тях.А за възрастта това,че може да личи не ме притеснява,ще е проблем ако повлияе на отношонията ни по някакъв начин.
аз пък харесвам по малки от мене да мога да ги уча на разни неща
Нормално е мъжа да е по-голям и според мен,просто казвам,че и да е голяма разликата не означава,че връзката е по-различна от тази на хората без разлика.
rallz а ти на 16 аз на 24
Начетох се на 8 страници и ми призля. Само ще кажа, че НЕ мисля, че всичко може да се извинява със закона и т.н.
Имам чувството, че тук сте на мнението, че навършите ли вече пълнолетие, е напълно нормално да се мятате на чичари
Не мога да го разбера. Не че съм човекът, който ще ви държи сметка, просто се чудя у всички ли изчезна усета за съвместимост, за пълноценни, нормални отношения от хора, които живеят в една епоха и са от едно поколение, и НАИСТИНА има какво да си кажат...
Всъщност след пълнолетие донякъде се разбира да се покачи границата за отношения, но пак не го разбирам 18 годишна с 30 или 40 годишен (а има такива случаи) - някви комплекси, свързани с бащите си ли изживявате?
Изобщо няма да коментирам по-предните страници, където всяка непълнолетна или дори малолетна се гордее с разликата си от 8-9 години и т.н.
Няма да оправя света, знам. Това е поредният дразнещ коментар. Просто на мен ми е странно, че доста хора са "за" тези извращения и оправдават всичко със закона за разврат, блудство, пълнолетие, малолетие и други лаладжийски истории.
Ми аз като чукна 18 след 4 месеца направо ще се метна на някой дядка. Какво пък, ще го имам пълнолетието, по закон няма да съм блудница, а и нали е важно да се обичаме, да има разбирателство. Годините нямат абсолютно никакво значение, дам... Ще си хвана дядка или минимум чичар. Много пълноценни отношения ще си имаме, нищо че сме различни поколения... Сигурна съм, че за любовта няма пречки![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Под 18 съм.. той беше с 9 години по голям.. и ми беше първия.
15-19![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
KaPrIzZcHeTo, като те гледам и аз бих правил с тебе
21-48