- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
16-18 и съжалявам..
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не само ти се струва, ама така са женитеПървоначално написано от jghgh
Нищо нормално неможеш да очакваш от тях
![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
споко и една от моя клас се разцепва с разни бизнесмени,а съотношението е 17-35/40 ...Първоначално написано от Princessani
вече малко неща почнаха да ме учудват
Изречение от над 100 думи. Абе научете се да пишете грамотно бе селяни! За к'во си хабиш думите като и без т'ва нищо не ти се разбира. Към теб и балшинството от прости хорица. Може би по-малките момичета търсят грамотността в по-големите батковци, защото явно по-малките са прости кат вас.Първоначално написано от dydka
Между другото аз съм на 19, а приятелката ми е на 14 и ходим от почти 4 месеца. Няма нищо материялно между нас, ако мога така да се изразя.
то тоя на 34 е направо педофилПървоначално написано от OneBoy
Болен мозък бих казала.Първоначално написано от SimoPolice
![]()
![]()
то голяма гордост да ви ебат чичковци :P цял живот дърт хуй ще лапате, за кво да го правите и когато сте още деца
![]()
Изполвани са някой, някой като мен не са, защото приятеля ми е точен и не съм му само за секс и не мислете 4е само така си мисля, защото е с мен от 4 години и го познавам много добре.Първоначално написано от alonedark
17-26![]()
Приятелят ми скоро навърши 26, а аз още съм малку
![]()
В това мнение има липсващи запетаи и елементарни правописни грешки. Няма да ги отбелязвам, дано сам да се сетиш, къде се намират. И знай, човек критикува тогава, когато критиката му е 100% градивна.Първоначално написано от danielpetrov1991
По темата - всеки има глава на раменете.
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Вървете се гръмнете бе .. изруди.То вашето е извън границите .. след години сигурно някакви на по 12 годинки ще ходят подир някакви 40-50 годишни .. Каквото и да ми приказвате извратено си е![]()
17-20
Първоначално написано от OneBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отврат това е направо трагично
![]()
![]()
А относно спора ви .. Еми какво да ви кажа специално за това момиче,което е писала евала,наистина е момиче,което държи на себе си и на положението си!Но аз имах лошия повод да разбера,че не всичко е такаи то с баща ми така,че всеки човек е индивидуален,но в днешно време останаха малко хора,които имат достойнство!
..aa ti na kolko si god ;pПървоначално написано от trew0o0mankataa
..exee verno li hodi6 s 27 god mom4e,ne ti li e mn golqm za teb ;pПървоначално написано от vanq11
Тоя,че е изрод,изрод е,ама и тая си е лекенце отвсякъде!Първоначално написано от PROVOCATIVE
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ами на 24...Беше той. Аз на 23К'во да направя не си падам по батковци, а по-скоро... По по-малки. :P
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
16 години по-голям
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
18 - 29![]()
Каране на колело
Сегашният ми приятел, който е с 15 години по-възрастен от мен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."