- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Здравей и на теб.
Разбрах много добре какво имаш предвид с целия си пост не съм чел мнението ти по диагонал
Да съгласявам се с мнението ти, че повечето съвети от рода на " поговорете всичко ще се оправи" са изключително дразнещи и напълно безполезни в повечето слуай, и т.н. и т.н.... но това няма общо с темата... както и да е..
Аз много добре разбрах и първия път какво имаш предвид под екзотика няма смисъл да ми обясняващ неща, които са ми ясни.. аз се почудих, защо го вмъкна в темата и едва ли не го изтъкна като някъв вид аргумнт... както и да е
Е аз пък съм на мнение, че един човек на 20 г. вече малко или много му е дошъл акъла в главата, но не това е най-важното... аз те разбрах много много много добре какво имаше предвид като съвет от по-голям, но друг е въпроса дали един човек на 15/16/17/18 би взел под особено внимание съветите... и в този ред на мисли сега ще ти разкажа една кратка историйка, която ми се случи преди години и се надявам да ме разбереш какво имам предвид с нея и защо ти я разказвам
Преди няколко години излизах с една мацка, така бая по-малка от мен... е и аз тогава не бях много голям, но както и да е това не е чак толкова важно... та веднъж на тая мацка се опитвах да и обясня нещо и да и дам съвет, защото много, много бъркаше в едни нещица (няма да влизам в конретика) та обяснявам и аз и и викам" защо ти е да пиеш вода от рЯката, когато можеш да пиеш вода от изовра ? " и тя найш как ми отговори... "защото от рЯката е по-сладко" ... та смятам, че ако наистина си на тази възраст, която твърдиш смятам, че ще ме разбереш много правилно...
Благодаря за изчерпателния отговор, просто ме интересуваше дали познаваш такива хора..
Съгласен съм, че всяко правило си има изключения и така натаък.. и че само те си знаят защо и за каво са заедно и аз също нямаше да коментирам, но ако се върнеш няколко страници назад ще видиш, защо "запалих" толкова...
айде с здраве
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...