.
Отговор в тема
Страница 17 от 17 ПървиПърви ... 71314151617
Резултати от 401 до 407 от общо 407
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    7 години по-голям
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TretaVuzrast Виж мнението
    Здравей, не съм искал да засегна никой... не съм искал и канонизация, а направих (може би се е получило неуместно) сравнение със съветите, които много от вас дават по различни теми и всички те могат с еднаква тежест да бъдат приложени за всеки „проблем“. Та в този смисъл, поради ранния час, най-вероятно си ми чел поста малко по диагонал.
    Здравей и на теб.
    Разбрах много добре какво имаш предвид с целия си пост не съм чел мнението ти по диагонал
    Да съгласявам се с мнението ти, че повечето съвети от рода на " поговорете всичко ще се оправи" са изключително дразнещи и напълно безполезни в повечето слуай, и т.н. и т.н.... но това няма общо с темата... както и да е..

И... по първия въпрос: Тва за „екзотиката“ (верно, че съм написал такова нещо, трябваше да се върна и да си прочета поста отново) не ми се обяснява, някой ден може би ще разбереш какво имам предвид, за момента мога само да „издам“, че „екзотичен“ в конкретния случай не е синоним на „тропически“. Още повече че не само това няма нищо общо с темата.
    Аз много добре разбрах и първия път какво имаш предвид под екзотика няма смисъл да ми обясняващ неща, които са ми ясни.. аз се почудих, защо го вмъкна в темата и едва ли не го изтъкна като някъв вид аргумнт... както и да е

Въпрос номер две: Смятам, да, като естествено на 100% и тук си има изключения, но съм на мнение, че ако на мен ми се наложи да получа съвет от 20 годишен, има голяма вероятност да „приключа“ или в болницата, или в полицията (отново не искам да обидя никой, изказвам лично мнение).
    Е аз пък съм на мнение, че един човек на 20 г. вече малко или много му е дошъл акъла в главата, но не това е най-важното... аз те разбрах много много много добре какво имаше предвид като съвет от по-голям, но друг е въпроса дали един човек на 15/16/17/18 би взел под особено внимание съветите... и в този ред на мисли сега ще ти разкажа една кратка историйка, която ми се случи преди години и се надявам да ме разбереш какво имам предвид с нея и защо ти я разказвам
    Преди няколко години излизах с една мацка, така бая по-малка от мен... е и аз тогава не бях много голям, но както и да е това не е чак толкова важно... та веднъж на тая мацка се опитвах да и обясня нещо и да и дам съвет, защото много, много бъркаше в едни нещица (няма да влизам в конретика) та обяснявам и аз и и викам" защо ти е да пиеш вода от рЯката, когато можеш да пиеш вода от изовра ? " и тя найш как ми отговори... "защото от рЯката е по-сладко" ... та смятам, че ако наистина си на тази възраст, която твърдиш смятам, че ще ме разбереш много правилно...

Три: Отговарям ти директно – не познавам момиченца на 16/17/18, дори и моята позната, която е с регистрация във форума, е 20+, а и честно да ви кажа, не знам какво точно прави тук, аз лично допреди няколко дни не знаех за съществуването на този форум (както може би и на много други форуми), по простата причина, че когато тези теми са ме вълнували, общественото мнение се формираше от пияници, които държаха речи на пейките пред Народния театър. И в допълнение – не познавам и „батковци“ 30+, които да излизат с 16/17/18, но това не значи, че ги няма или че те (и батковците, и момиченцата) не се чувстват добре един с друг. Винаги ги е имало и винаги ще ги има, а причината да са заедно само те си я знаят и само те имат право да си я коментират.
    Не е ли така?!
    Благодаря за изчерпателния отговор, просто ме интересуваше дали познаваш такива хора..

Съгласен съм, че всяко правило си има изключения и така натаък.. и че само те си знаят защо и за каво са заедно и аз също нямаше да коментирам, но ако се върнеш няколко страници назад ще видиш, защо "запалих" толкова...

айде с здраве
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си