- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Не е нормално за момичето, но на мъжа със сигурност му е харесало нещо по-младо по-свежо и красивоПървоначално написано от Princessani
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ако има любов във връзката, какво значение има на колко е? ...
въпреки че за мен над 10 години разлика е леко невъзможно да се обичат но както и да е![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
хахах ми сигурно е така ,но на къде ли е трагнал светаПървоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Еми не е нормално .. затова е подсъдимоПървоначално написано от 0u7l1n3
![]()
Exorcism !
Но какво означава едно малолетно лице да е съгласно да прави секс с пълнолетно такова. Нима категориите малолетие и непълнолетие в България не са замислени като граница, под която решенията на дадено лице за подобни отношения не могат да се тълкуват като разумни и зрели. Дори разрешения за брак на непълнолетно лице на 17 години се дават след изричното писмено съгласие на родителите. Едно момиче на 13 ,14 или 15 години може ли съзнателно да вземе зряло и разумно решение за това дали да прави секс и какви последици може да има това нещо? Защо малолетните и непълнолетните престъпници се третират с различна тежест на закона?
Първоначално написано от Extremescream
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
доста голяма разлика.... но пък може да не е изглеждал на толковаПървоначално написано от Princessani
![]()
Въх, че защо?Първоначално написано от jghgh
П.П. за протокола сега съм на 18, а другарчето ми на 22
Все едно да спиш с баща сиПървоначално написано от 4ori4ori
![]()
Who's next!
ми защото това е България ,според мен няма никаква разлика от непълнолетна и малолетна... според мен и двете категории нямат голяма разлика и едно такова решение на 15 с 35 годишен си е баш подсъдно .... защото има и закон които гласи до 16 годишна възраст за даденото лице отговаря родителя и съответно ако родител реши този 35 годишен мъж може да бъде съден за педофилия.Именно и образованието до 16 години е задължително и се носят санкции за лицата от български произход. Това е от мен жалко ,че няма да уча право тая годиниПървоначално написано от OneBoy
![]()
sleda ot lubovta
Има една книжка, нарича се наказателен кодекс, там, в глава "Разврат", има точно определение за изнасилване, блудство, както и квалифицираните състави. Направено е разграничение, от доста по-умни от вас хора (знам че не вярвате, но има), между пълнолетно лице от женски пол, непълнолетно и малолетно. Прочетете малко и после пускайте абсурдните си мнения, които се опитвате да прокарате като издържани в каквото и да е отношение.
P.S. Лице навършило 16 години може да всъпи в граждански брак с разрешение на РАЙОННИЯ СЪД, родителите само се изслушват, но, дори да са против, бракът пак може да се разреши. (Семеен кодекс)
Aко ти си на 19 и спиш с 13,14,15 или нагоре - до 18 години (без включително) си опасен престъпник, развратник .Това де юре... Щото дори да си над 14 години ти не си пълнолетен/а, а си непълнолетен, което ти дава права точно такива като на малолетния/та, с изключение на правото да работиш и да имаш Л.К. - не бъркай това със секса, щото няма нищо общо....
Я стига глупости. Малко са тези дето стават бащи на 19Първоначално написано от Force_bladeR
Малолетните и непълнолетните се третират по различен начин поради различната степен на дееспособност.Първоначално написано от OneBoy
във всеки наказателен кодекс има вратички стига да ги знаеш и стига да си решил твърдо да осъдиш дадено лице за педофилия.Както е случая 15 годишна с 35 годишен . Само това ще кажаПървоначално написано от wolfdance
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Вие обаче сериозно говорите наизуст. Разбирам, че в осми клас не се учи нито право, нито нещо подобно, но изказванията ви са направо смешни. Вратички, дупки, закони... мнооого филми и телевизия гледате, прочетете малко бюлетини на СРС.
А аз отказвам да спя с 15-16 годишни момичета , които сами ми предлагат...
То верно т'ва стана повод за гордост вече.Първоначално написано от filo
![]()
незнам дали трябва да съм горд или да съжалявам , но ще предпочета първото - повече ме устройва майПървоначално написано от kremen4eto