- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Нямам богат репертоар, но най големият ми приятел е бил 4 години по-голям от мен.
Първоначално написано от vaseto0o
Първо ,не се ебавам.
Второ не го направих за пари,а защото много ми хареса тялото и той самият.
трето,като незнаш как стоят нещата,по-добре си затрай.
Знаем, че не се ебаваш... другото е Дрън-дрън.Първоначално написано от mincheto
Кво ти купи? Или просто имаше хубаво ЧЕРНО BMW ?
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
няма да се учим ако след известно време ,се чуе че е някой известен и е умрял и си му наслидила паричкитеПървоначално написано от skuck
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Под съзнателно знаеш ,че сме прави
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Вие големи разбирачи станахте тука.Познавате ли го мъжа,познавате ли момичето?Сериозно,зле сте....![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Princessani и Skuck ,не ме интересува мнението ви,все пак аз си знам истината.Нямам и намерение да ви убеждавам в противното,защото не ми дреме за мнението ви![]()
Това,че си нямате работа и обичате интрижкитемен не ме бърка.Няма да успеете да ме намесите в тях.Достатъчно съм патила от гнусни интриганти,и знам да се пазя от вас.Гнусно племе такова
![]()
16-19
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аве... тва да имате 25 години разлика не си е работа, ясно е че сериозна връзка неможете да имате, не можете цял живот да сте заедно. Представяш ли си като си на 35 да се е*еш с 60 годишен да бе да![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
^^С него бях 1,2 пъти..щото ми хареса тялото му и той самият.И той ме хареса...иначе нищо сериозно.![]()
Яко зле съм ... да аз съм зле че онова момиче спи с баща си ? какво аз съм зле аз се дразня на такива хора защото нямат переспектива в живота и като видят някой дедка с пари ии .. с уста му разкопчават панталона това за мен не са хора това са марионетки .. а относно 45 годишен мъж да спи с 20 годишни се едно сега както аз съм на 17 да оправя някоя 11 годишна .. какъв ще съм ?! не ми говорете че се дразнаПървоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ ВСИЧКО КОЕТО ФАРЧИ СЕ ЯДЕ !
Exorcism !
След 14 годишна възраст ако се има съгласието на малолетния е позволено.До колкото знам аз де...Първоначално написано от Princessani
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
реално е и не само това е подсъдно те половината мъже са за затвора... Един съвет към мъжете (не се хвърляйте на младо като невиждали) Съвет към момичетата (а ако мъжа няма акъл защо ще му *бавате живота по тоя начин) Съвет към този който е пуснал темата (не пускай такива тъпи теми защото може да разплачат фамилията на сума хора пък и е много нагло да подпитвашПървоначално написано от Princessani
)
Първоначално написано от slap
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми всеки сам за себе си отговаря .... Пак за мен тея хорица са си баш за затвора ако питаш мен .Аз ако имам дъщеря и разбера ,че някой педофил се гаври не ще го вкарам в затвора ,ами ще го и изкормя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
едно 14 годишно дете е толкова наивно ,че нямам думи как изощо тоя мъж му е станала падката от някакво дете?! То нито има гърди като жена нито нищо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
17 - 20![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
На тая с 34-годишния, направо й повярвах.... ама ако си е курве, нека си е курве.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Абе, не е подсъдно, ама кой й вярва на чоричори?!![]()
о повярвай ми днешните на 14 са пси напълно развити, с тези хормони в храната няма как да е друго яче, знайш ли кви цомбести 14 годишни девойки знмаПървоначално написано от Princessani
(не говоря за дебелани
)
ем ние на 14 или поне аз на тези години не съм изглеждала такаПървоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
твой проблем, 14-15 годишните можеш ги сбъркаш с абитуриентки ся![]()
абе незнам, ама аз и да не съм правил секс от месец/и няма да наеба, някое 14-15 годишно дете... бахти и педофилите дето има![]()
18 - 21 :P