.
Отговор в тема
Страница 8 от 17 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 407
    Аз на 16 той на 25 това преди / сега аз 17 той 26 , но е с др Преди това само с момчета от 1 до 4 год. по-големи и си мислех, че никога няма да го направя с 9 год. по-големи от мене, но наистина има огромна разлика. Нормално, че тия които са спали с 2/3 мом4ета год. ще са с малка разлика. Но и разлика по голяма от 10/5 год. вече си е мн. се пак зависи, защото ако си на 15 и спиш с 25 годишен е мн но ако си на 30 и спиш с 40 годишен по не се усеща разликата ! :P

Цитирай Първоначално написано от CaliforniaBoy
    Утайчици (повечето)
    Псевдоморалист-комплексар си ти

Град
    Пловдив
    Ами разлика 8 години.
    Fashion and Styling

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    15 - 24
    за нищо не съжалявам той е страхотен и момченцата на по 15,16,17,18,19 са толкова невзрачни и плоско мислещи и са такива простаци (повечето ,не казвам всички) на кратко - не са ми интересни и не са ми на интелектуалното ниво ,въпреки че сме на една възраст .. с него се чувствам страхотно
    Ехехехе чак пък и 18-19 годишните сложи в кюпа
    Нормалните хора над 17 годишна възраст пък не биха погледнали 15 годишна пикла като тебе, дето не знае дали и се е** или пикае и се смята за много важна като се чука с по-големи, защото наборите "не я заслужават"

Не ме наричай ''пикла'' защото не ме познаваш
    и не ми излизай с тея номера ами се замисли кви ги дрънкаш
    повярвай ми МНОГО добре знам кога ми се пикае и кога ми се прави нещо друго
    и мога да ти кажа че доста нормални и ненормални момчета над 17 биха ме погледнали и не само ,стига да имам интерес към тях
    и не ми дръж сметка с кой се ''чукам''

Без скандали , деца

2 години разлика

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Идеята не беше ли всеки да сподели опита си ,а не да напада другите като обезумяла акула пърче месо? Не се изненадвам, че има възрастни мъже, които предпочитат да спят с млади момичета ( и под млади имам предвид 18+). Станете на по 60 и спете с 60 годишна застаряваща жена ( няма да казвам баба, за да няма пак сърдити). Естествено ще поискаш нещо по - младо. Пък това, че спят с 15 год, ми то 15 годишните изглеждат като на 20 и повечето мъже сигурно не знаят наистина на колко са, а тези които знаят .... А пък за момичетата, които спят с по - възрастни мъже, нали има една приказка, че мъжете се разхубавяват (не ми дойде друга дума) с времето. Междудругото Брат Пит е на 47
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

14 - 25 а най-добрата ми приятелка 15 - 36 .. започвайте с убидите просто според мен не е важно кой на колко е защото секса не е задължение а желание което понякога трудно се контролира .

Member
    Град
    burgas
    20 - 32

15 - 24
    за нищо не съжалявам той е страхотен и момченцата на по 15,16,17,18,19 са толкова невзрачни и плоско мислещи и са такива простаци (повечето ,не казвам всички) на кратко - не са ми интересни и не са ми на интелектуалното ниво ,въпреки че сме на една възраст .. с него се чувствам страхотно
    Като те заебе, няма да се чувстваш толкова страхотно..
    Много момичета познавам, дет са ревали от такива(над 20 годишни)

Най - големия мъж с който съм била е 15 години по-голям от мен. С него сме заедно от 5 години, сгодени сме и догодина ще се женим. Искам да кажа че във всяко стадо си има мърша. Има батковци, които ще те наебат и зарежат и други, които ще направят всичко за да се чувстваш обичана.
    Но не обвинявайте батковците, днешните девойки на по 15 години се обличат и държат като дамите на околовръстното, сиреч си го търсят.

Град
    МеЛмАк
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Цитирай Първоначално написано от 4ori4ori
    15-34
    Поредната "звезда" в форума
    това реално ли е? защото до колкото знам това е подсъдно
    напълно възможно е аз съм 94 набор и не познавам момиче с приятел на нейните години най-малко на по 23-4
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Разлика 3 години
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    15 - 24
    Нормалните хора над 17 годишна възраст пък не биха погледнали 15 годишна пикла като тебе, дето не знае дали и се е** или пикае и се смята за много важна като се чука с по-големи, защото наборите "не я заслужават"

и мога да ти кажа че доста нормални и ненормални момчета над 17 биха ме погледнали и не само ,стига да имам интерес към тях
    принципно е готино, когато момичето знае какво иска и има самочувствие, но е тънка границата, в която това се превръща в дразнещо =]

Иначе те разбирам относно връстниците...и аз винаги съм се разбирал повече с по-големи (не говоря само за сексуални/любовни отношения, ами по принцип)

И все пак звучи несериозно 15-годишна да ми обяснява подобни неща (няма да цитирам, говоря като цяло).
    Не знам какво ти е това интелектуално ниво...

Аз примерно като стана на 24...надали ще се занимавам с 15-годишни... (говоря за нещо по-сериозно...)
    иначе, че мога да се напия и да загубя представя за възраст и да правя неща, заради които ще ме ебават, че съм педофил е друга тема...
    факт е, че има 15-годишни момичета, които са по-зрели от 20, че и 25...дори 30-годишни момчета/мъже, казвам го защото познавам представители на едните и на другите :>
    но колко са тези момичета?
    аз се сещам за...2? (а коя беше 2рата?)

15-24 това момиче със сигурност лъже... моляти се всемогъщи гандалф дано това да е лъжа и дано момичето просто да иска да се направи на много вървежна и важна защото 'била' спала с някой с 10г. по голям от нея

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pepsiM91
    15-24 това момиче със сигурност лъже... моляти се всемогъщи гандалф дано това да е лъжа и дано момичето просто да иска да се направи на много вървежна и важна защото 'била' спала с някой с 10г. по голям от нея
    що да не е истина?
    нима те очудва?

то даже ше изезе, че подобни взаимоотношения са напълно нормални...
    щото има и 15-34 (при тва верно има xD)

всички бързат да пораснат...правят се на интересни, вместо да се наслаждават на безгрижие, щото после има реване и то яко

ако за момиченцата има некво полулогично обяснение
    то ако ми кажете един 25-годишен (примерно) мъж...чий го дири с неква пикла

не съм видял някой мениджър или сериозен 25-30 годишен мъж с 15-16-17 годишна пикла . аз съм на 20 ходя с 19 годишна и не се виждам да ходя с някоя на 15-16 ,
    визирах мениджър - защото това следвам

Град
    Sofia
    ебах та у халтурниА и грамотен мениджър

можеше да ми кажеш коя буква от думата съм объркал .. ама при селските гЪзари така е

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    15 - 24

принципно е готино, когато момичето знае какво иска и има самочувствие, но е тънка границата, в която това се превръща в дразнещо =]

Иначе те разбирам относно връстниците...и аз винаги съм се разбирал повече с по-големи (не говоря само за сексуални/любовни отношения, ами по принцип)

И все пак звучи несериозно 15-годишна да ми обяснява подобни неща (няма да цитирам, говоря като цяло).
    Не знам какво ти е това интелектуално ниво...

Аз примерно като стана на 24...надали ще се занимавам с 15-годишни... (говоря за нещо по-сериозно...)
    иначе, че мога да се напия и да загубя представя за възраст и да правя неща, заради които ще ме ебават, че съм педофил е друга тема...
    факт е, че има 15-годишни момичета, които са по-зрели от 20, че и 25...дори 30-годишни момчета/мъже, казвам го защото познавам представители на едните и на другите :>
    но колко са тези момичета?
    аз се сещам за...2? (а коя беше 2рата?)

много добре те разбирам но при нас е различно ..
    наистина тъпо звучи като кажа аз съм на 15 а той на 24 ,само че не е така .. обичаме се и се разбираме перфектно ,просто когато ни видиш заедно никога няма да кажеш че разликата ни е 9 години ,и много хора ни казват че си отиваме и сме хубава двойка

Цитирай Първоначално написано от 6sense
    не съм видял някой мениджър или сериозен 25-30 годишен мъж с 15-16-17 годишна пикла . аз съм на 20 ходя с 19 годишна и не се виждам да ходя с някоя на 15-16 ,
    визирах мениджър - защото това следвам
    Не се имай за сериозен, нито за мениджър. Ти и още 1 милион учите за мениджър...

не се взимам , сериозен съм
    може и толкова да е, но глупавите хейтърчета сте пъти повече

та по темата не мисля и не се виждам с по малка от 19 годишна (акъл, държание) и не е нормално 15 годишна с ~26-40+ годишен (има си имена за тези неща)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си