- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Аз на 16 той на 25 това преди / сега аз 17 той 26 , но е с дрПреди това само с момчета от 1 до 4 год. по-големи и си мислех, че никога няма да го направя с 9 год. по-големи от мене, но наистина има огромна разлика. Нормално, че тия които са спали с 2/3 мом4ета год. ще са с малка разлика. Но и разлика по голяма от 10/5 год. вече си е мн. се пак зависи, защото ако си на 15 и спиш с 25 годишен е мн но ако си на 30 и спиш с 40 годишен по не се усеща разликата ! :P
Псевдоморалист-комплексар си тиПървоначално написано от CaliforniaBoy
![]()
Ами разлика 8 години.
Fashion and Styling
19-37
Първоначално написано от TheManTheLegend
Не ме наричай ''пикла'' защото не ме познаваш![]()
и не ми излизай с тея номера ами се замисли кви ги дрънкаш
повярвай ми МНОГО добре знам кога ми се пикае и кога ми се прави нещо друго
и мога да ти кажа че доста нормални и ненормални момчета над 17 биха ме погледнали и не само ,стига да имам интерес към тях
и не ми дръж сметка с кой се ''чукам''![]()
Идеята не беше ли всеки да сподели опита си ,а не да напада другите като обезумяла акула пърче месо?Не се изненадвам, че има възрастни мъже, които предпочитат да спят с млади момичета ( и под млади имам предвид 18+). Станете на по 60 и спете с 60 годишна застаряваща жена ( няма да казвам баба, за да няма пак сърдити). Естествено ще поискаш нещо по - младо. Пък това, че спят с 15 год, ми то 15 годишните изглеждат като на 20 и повечето мъже сигурно не знаят наистина на колко са, а тези които знаят
.... А пък за момичетата, които спят с по - възрастни мъже, нали има една приказка, че мъжете се разхубавяват (не ми дойде друга дума) с времето. Междудругото Брат Пит е на 47
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
14 - 25 а най-добрата ми приятелка 15 - 36 .. започвайте с убидите просто според мен не е важно кой на колко е защото секса не е задължение а желание което понякога трудно се контролира .![]()
20 - 32
Като те заебе, няма да се чувстваш толкова страхотно..Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
Много момичета познавам, дет са ревали от такива(над 20 годишни)
..
Най - големия мъж с който съм била е 15 години по-голям от мен. С него сме заедно от 5 години, сгодени сме и догодина ще се женим. Искам да кажа че във всяко стадо си има мърша. Има батковци, които ще те наебат и зарежат и други, които ще направят всичко за да се чувстваш обичана.
Но не обвинявайте батковците, днешните девойки на по 15 години се обличат и държат като дамите на околовръстното, сиреч си го търсят.
напълно възможно е аз съм 94 набор и не познавам момиче с приятел на нейните години най-малко на по 23-4Първоначално написано от Princessani
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
Разлика 3 години![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
На 17 с 27
принципно е готино, когато момичето знае какво иска и има самочувствие, но е тънка границата, в която това се превръща в дразнещо =]Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
Иначе те разбирам относно връстниците...и аз винаги съм се разбирал повече с по-големи (не говоря само за сексуални/любовни отношения, ами по принцип)
И все пак звучи несериозно 15-годишна да ми обяснява подобни неща (няма да цитирам, говоря като цяло).
Не знам какво ти е това интелектуално ниво...![]()
Аз примерно като стана на 24...надали ще се занимавам с 15-годишни... (говоря за нещо по-сериозно...)
иначе, че мога да се напия и да загубя представя за възраст и да правя неща, заради които ще ме ебават, че съм педофил е друга тема...
факт е, че има 15-годишни момичета, които са по-зрели от 20, че и 25...дори 30-годишни момчета/мъже, казвам го защото познавам представители на едните и на другите :>
но колко са тези момичета?
аз се сещам за...2? (а коя беше 2рата?)![]()
15-24 това момиче със сигурност лъже...моляти се всемогъщи гандалф дано това да е лъжа и дано момичето просто да иска да се направи на много вървежна и важна защото 'била' спала с някой с 10г. по голям от нея
![]()
15-20![]()
що да не е истина?Първоначално написано от pepsiM91
нима те очудва?![]()
то даже ше изезе, че подобни взаимоотношения са напълно нормални...
щото има и 15-34 (при тва верно има xD)
всички бързат да пораснат...правят се на интересни, вместо да се наслаждават на безгрижие, щото после има реване и то яко
ако за момиченцата има некво полулогично обяснение
то ако ми кажете един 25-годишен (примерно) мъж...чий го дири с неква пикла![]()
не съм видял някой мениджър или сериозен 25-30 годишен мъж с 15-16-17 годишна пикла . аз съм на 20 ходя с 19 годишна и не се виждам да ходя с някоя на 15-16 ,
визирах мениджър - защото това следвам
можеше да ми кажеш коя буква от думата съм объркал .. ама при селските гЪзари така е
Първоначално написано от iLovePussyJuice
много добре те разбирам но при нас е различно ..
наистина тъпо звучи като кажа аз съм на 15 а той на 24 ,само че не е така .. обичаме се и се разбираме перфектно ,просто когато ни видиш заедно никога няма да кажеш че разликата ни е 9 години ,и много хора ни казват че си отиваме и сме хубава двойка![]()
Не се имай за сериозен, нито за мениджър. Ти и още 1 милион учите за мениджър...Първоначално написано от 6sense
не се взимам , сериозен съм
може и толкова да е, но глупавите хейтърчета сте пъти повече
та по темата не мисля и не се виждам с по малка от 19 годишна (акъл, държание) и не е нормално 15 годишна с ~26-40+ годишен (има си имена за тези неща)