.
Отговор в тема
Страница 9 от 17 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 407
    Цитирай Първоначално написано от 6sense
    не се взимам , сериозен съм
    може и толкова да е, но глупавите хейтърчета сте пъти повече

та по темата не мисля и не се виждам с по малка от 19 годишна (акъл, държание) и не е нормално 15 годишна с ~26-40+ годишен (има си имена за тези неща)

Абе не знам, но е факт че си 20 годишен пръдльо студент, който учи специалността на половин България. За другото ти си знаеш.

Далеч съм от хейтър. Скоро завършил инженер съм. Трупам 3 години опит и изчезвам към Германия или на някое нормално място. Интересно ми е ти в държава като Германия какво ще правиш.

Търсене и предлагане. В един момент като нещо стане прекалено много става евтино и ненужно. Един министър го беше казал - икономист, мениджър = учи за безработен. Всеко куцо магаре тръгнало шеф да става. Особено в България ако учиш

Иначе ти пожелавам успех. Може и да имаш късмет.

Т.Е. Въобще не ме интересува. Оправяйте се. Станете всички икономисти.

Е.... тъпия народ. Го излъга запада, че може да стане всяко магаре от бедняшко семейство шеф и веднага юрна. Това никак не е случайно, да знаеш. Умишлено оглупяване е. Сеедно не си учил. На някой много му е бръкнало в очите че всяко семейство първо гледа да си изучи децата и затова е измислил 1 милион икономисти да се приемат.

И за да не ме помислиш за хейтър ти пожелавам пак успех.

значи говориш и с твой колега , така че по спокоино а ? доста изяви имам в страната ,мога да ти кажа къде да идеш да видиш какво съм направил .
    а уча корпоративна икономика- за да знам как да си управлявам наи-правилно фирмата

значи говориш с о тови колега , така че по спокоино а ?

Не брат дразня се, че умишлено се съсипва младото поколение с това бълване на икономически кадри. Вземи се премести още си 2-ри курс.

Някога бях националист преди да разбера, че нищо не става от тая държава.

Същност твоя си работа. Успех

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от mecho888
    Същност твоя си работа. Успех
    И кво като си инжинер, това не означава че по-лесно ще намериш работа
    Вуйчо ми завърши в София (в момента е на 50), знае перфектно английски+немски и разбира се руски, който се е учил по негово време. година и половина-2 беше безработен, чак миналата седмица си намери работа. Вярно е че го взимат на сравнително добре платена работа, ама 2 годинки са си 2 годинки
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Инжинерите винаги се мразят с управниците, финансистите и подобни..То е ясно..

Общо взето първите ПОЧТИ никога немогат да заемат ръководнически функции по горе от супервайзър или тийм лидер в една фирма дори да имат 10+ години стаж...При това за тези двете ти трябват допълнителни умения за управление на човешки ресурс, комуникативност, организираност и др.

@6sense: Къде следваш мениджмънт пич?

айде още 2-ма икономисти цъфнаха за да си защитават собствената истина, въпреки че им е ясно, че съм прав...

С възрастта все по-трудно си намираш работа между другото. Сбъркано, но все пак това е България. Можеби защото бизнеса е основно насочен към услуги, бърсане на германски задници и обслужване. Поради тази причина повечето глупави фирмички предпочитат полуобразован и скоро завършил, отколкото стабилен човек на 50 години с много опит. Държавата дава там някакви левчета за наемане на млад специалист и там е заровено кучето. Борбата е за 300 лева от държавата, колкото и да е жалко.

Да в повечето случаи стигаш до ръководител на екип за 10-15 години. В избърсаните фирми де, но така или иначе човешките ресурси и ниското ръководство са на 600 лева, а ти си на 900 и то в началото. Е да вече "високите" постове са на 1200-2000, но там е за племенника на собственика.

Виж вече сериозните и чужди компании в областта на електрониката да речем са друго нещо. Но там и ръководството е от чужденци... А също така и човешките ресурси са тесни инженерни, защото икономист няма как да направи подбор и да избере инженер. Просто си няма бъкел идея как да прецени дали става или не.

Ще ви кажа само, че пазара се пренасити от "шефове" и започна да се чувства глад за инженери.

И кво като си инжинер, това не означава че по-лесно ще намериш работа - означава, че ще си намеря по специалността, а няма да ми се наложи да нося тухли. Виж това за икономически профил не е сигурно въобще.

съотношението в момента инженер - "ръководител" в университетите е 1 към 3. Мислите си, че ще издържам 3 мангала, 1 лекар, 1 полицай/войник, 1 държавен служител и 2-ма пенсионери, а вие тримата ще ми стоите на главата да ми давате акъл как да работя ли? Море има да носите кабели и тухли с мангалите, че ум да ви зайде.

То на всичко това даже и един инженер няма, че всичко се изнася в чужбина.

Представяте ли си фирмата:

Изпълнител от човешки ресурси 1 избира човешкият ресурс и търси усилено методи да го мотивира. Мениджър 2 съставя графици и норми на човешкият ресурс Полицай пази човешкият ресурс. Мангал 1 носи материали на човешкият ресурс и изпълнява. Мангал 2 дава духовна подкрепа и акъл на мангал 1. Мангал 3 се е каширал по график. Държавен служител пресмята данъци и преглежда декларации или чисти улицата на човешкият ресурс за да стигне без проблеми до работното място. Икономист 3 води счетоводство и отчет и продава стоката, произведена от човешкият ресурс. Пенсионер 1 и 2 поддържат трудовия строй с пионерски песни

ПП: Бойко Борисов се въйка, че има лош човешки материал. Мангал 3 се чувства лично обиден и завежда дело з адискриминация

Звучи безумно, но натам отиват нещата и то много сериозно.

В един момент в човешкият ресурс нещо се пречупва и спира да бъде ресурс и става личност. Що не ви *** ****** на всичките човешкият ресурс?

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    ми това е демокрацията,драги съфорумници дават на хората свобода каквато са нямали при комунизма,но за сметка на това им отнемат правото да работят .. и за кво ни е тая свобода като нямаме пукнат лев и сме обречени на мизерия до живот ?

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    можеше да ми кажеш коя буква от думата съм объркал .. ама при селските гЪзари така е
    ти думата я едитна, не се прави на тарикат :>
    ама можеш ли да обясниш защо Ъ-то е голямо?

ЗайчеНаХероин, не те съдя за нищо
    дори не говорех за теб в случая

демокрация ли е?

не е тук мястото да обсъждаме политически въпроси... :>
    затова ще си мълча

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз все пак да напомня заглавието на темата и горе-долу за какво говорим?

Иначе mecho88 ви каза много истини. Бизнес Администрация, Мениджър и етц. са най-безмислените специалности, които всички учат. Защо? Защото учиш от всичко по малко и накрая си никой и не знаеш нищо. В България не всеки може и трябва да е шеф. А с тия новоизобретени осакатяващи специалности съвсем. В САЩ например огромна част от шефовете на банки/клонове на банки са завършили не Бизнес Администрация или "Мениджър"....а Приложна Математика. И така...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    ми това е демокрацията,драги съфорумници дават на хората свобода каквато са нямали при комунизма,но за сметка на това им отнемат правото да работят .. и за кво ни е тая свобода като нямаме пукнат лев и сме обречени на мизерия до живот ?
    За да се отсеят можещите и предприемчивите от неможещите. Разберете, че хората не са равни и никога няма да бъдат.

Не съм го правил с мъж, съжалявам.

даже 40 г разлика нищо не е .. не се притесняваите
    http://www.tialoto.bg/novini/2010/12...ni-na-84.12868

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    Е айде сега. Това са пълни глупости. Никой не ти отнема правото да работиш - напротив, имаш пълната свобода да работиш каквото и където пожелаеш. Можеш да спреш да слушаш баба си.

Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
    Цитирай Първоначално написано от NoMoney
    15-93
    Ееееее супер браво, как беше, мъжа да не би да свърши в ковчега?
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

Цитирай Първоначално написано от ralica55
    Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
    Цитирай Първоначално написано от NoMoney
    15-93
    Ееееее супер браво, как беше, мъжа да не би да свърши в ковчега?

16 и 24 за мен. Мислех че е доста, ама като гледам е нормата
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    бях на 16 той беше на 22 и с по-голям не съм спала,ама като чета тука направо на 16 спът с 35 годишни-тия може да са ви бащи

16 - 21
    "Обличай се бляскаво където и да отиваш.Живота е твърде кратък,за да се сливаш с тълпата."

Град
    Golden sands
    16 - 35

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от tekulla
    16 - 35
    Тоя човек жена няма ли .Момчета на по-напреднали години ще има още матрял.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Tennnnn
    16 - 35
    Оххх каква радост ще е на 35 да изплющиш някоя 16/20 годишна пикла
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Tennnnn
    16 - 35
    Оххх каква радост ще е на 35 да изплющиш някоя 16/20 годишна пикла
    А имаш нов кандидат , бащами е на 38 и вика дай да я пробвам тая девойка.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Че аз кат стана на 50 тамън ще плюща 25 годишни манекенки
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

мрънкалива пикла , избягала от часа по български да я плющи чичката с салама - за да се появи на другия ден с анцуг адибас

и кой знае кой я е минал преди тва

Така като гледам, не само пиклите бягат от час по български език.
    ~девойче съм~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си