- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Първоначално написано от 6sense
Абе не знам, но е факт че си 20 годишен пръдльо студент, който учи специалността на половин България. За другото ти си знаеш.
Далеч съм от хейтър. Скоро завършил инженер съм. Трупам 3 години опит и изчезвам към Германия или на някое нормално място. Интересно ми е ти в държава като Германия какво ще правиш.
Търсене и предлагане. В един момент като нещо стане прекалено много става евтино и ненужно. Един министър го беше казал - икономист, мениджър = учи за безработен. Всеко куцо магаре тръгнало шеф да става. Особено в България ако учиш![]()
Иначе ти пожелавам успех. Може и да имаш късмет.
Т.Е. Въобще не ме интересува. Оправяйте се. Станете всички икономисти.
Е.... тъпия народ. Го излъга запада, че може да стане всяко магаре от бедняшко семейство шеф и веднага юрна. Това никак не е случайно, да знаеш. Умишлено оглупяване е. Сеедно не си учил. На някой много му е бръкнало в очите че всяко семейство първо гледа да си изучи децата и затова е измислил 1 милион икономисти да се приемат.
И за да не ме помислиш за хейтър ти пожелавам пак успех.
значи говориш и с твой колега , така че по спокоино а ? доста изяви имам в страната ,мога да ти кажа къде да идеш да видиш какво съм направил.
а уча корпоративна икономика- за да знам как да си управлявам наи-правилно фирмата
Първоначално написано от 6sense
Не брат дразня се, че умишлено се съсипва младото поколение с това бълване на икономически кадри. Вземи се премести още си 2-ри курс.![]()
Някога бях националист преди да разбера, че нищо не става от тая държава.
Същност твоя си работа. Успех![]()
![]()
И кво като си инжинер, това не означава че по-лесно ще намериш работаПървоначално написано от mecho888
![]()
Вуйчо ми завърши в София (в момента е на 50), знае перфектно английски+немски и разбира се руски, който се е учил по негово време. година и половина-2 беше безработен, чак миналата седмица си намери работа. Вярно е че го взимат на сравнително добре платена работа, ама 2 годинки са си 2 годинки![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Инжинерите винаги се мразят с управниците, финансистите и подобни..То е ясно..
Общо взето първите ПОЧТИ никога немогат да заемат ръководнически функции по горе от супервайзър или тийм лидер в една фирма дори да имат 10+ години стаж...При това за тези двете ти трябват допълнителни умения за управление на човешки ресурс, комуникативност, организираност и др.
@6sense: Къде следваш мениджмънт пич?![]()
айде още 2-ма икономисти цъфнаха за да си защитават собствената истина, въпреки че им е ясно, че съм прав...
С възрастта все по-трудно си намираш работа между другото. Сбъркано, но все пак това е България. Можеби защото бизнеса е основно насочен към услуги, бърсане на германски задници и обслужване. Поради тази причина повечето глупави фирмички предпочитат полуобразован и скоро завършил, отколкото стабилен човек на 50 години с много опит. Държавата дава там някакви левчета за наемане на млад специалист и там е заровено кучето. Борбата е за 300 лева от държавата, колкото и да е жалко.
Да в повечето случаи стигаш до ръководител на екип за 10-15 години. В избърсаните фирми де, но така или иначе човешките ресурси и ниското ръководство са на 600 лева, а ти си на 900 и то в началото. Е да вече "високите" постове са на 1200-2000, но там е за племенника на собственика.
Виж вече сериозните и чужди компании в областта на електрониката да речем са друго нещо. Но там и ръководството е от чужденци... А също така и човешките ресурси са тесни инженерни, защото икономист няма как да направи подбор и да избере инженер. Просто си няма бъкел идея как да прецени дали става или не.
Ще ви кажа само, че пазара се пренасити от "шефове" и започна да се чувства глад за инженери.
И кво като си инжинер, това не означава че по-лесно ще намериш работа - означава, че ще си намеря по специалността, а няма да ми се наложи да нося тухли. Виж това за икономически профил не е сигурно въобще.
съотношението в момента инженер - "ръководител" в университетите е 1 към 3. Мислите си, че ще издържам 3 мангала, 1 лекар, 1 полицай/войник, 1 държавен служител и 2-ма пенсионери, а вие тримата ще ми стоите на главата да ми давате акъл как да работя ли? Море има да носите кабели и тухли с мангалите, че ум да ви зайде.
То на всичко това даже и един инженер няма, че всичко се изнася в чужбина.
Представяте ли си фирмата:
Изпълнител от човешки ресурси 1 избира човешкият ресурс и търси усилено методи да го мотивира. Мениджър 2 съставя графици и норми на човешкият ресурсПолицай пази човешкият ресурс. Мангал 1 носи материали на човешкият ресурс и изпълнява. Мангал 2 дава духовна подкрепа и акъл на мангал 1. Мангал 3 се е каширал по график.
Държавен служител пресмята данъци и преглежда декларации или чисти улицата на човешкият ресурс за да стигне без проблеми до работното място. Икономист 3 води счетоводство и отчет и продава стоката, произведена от човешкият ресурс. Пенсионер 1 и 2 поддържат трудовия строй с пионерски песни
![]()
ПП: Бойко Борисов се въйка, че има лош човешки материал. Мангал 3 се чувства лично обиден и завежда дело з адискриминация
Звучи безумно, но натам отиват нещата и то много сериозно.
В един момент в човешкият ресурс нещо се пречупва и спира да бъде ресурс и става личност. Що не ви *** ****** на всичките човешкият ресурс?![]()
ми това е демокрацията,драги съфорумницидават на хората свобода каквато са нямали при комунизма,но за сметка на това им отнемат правото да работят .. и за кво ни е тая свобода като нямаме пукнат лев и сме обречени на мизерия до живот ?
ти думата я едитна, не се прави на тарикат :>Първоначално написано от 6sense
ама можеш ли да обясниш защо Ъ-то е голямо?![]()
ЗайчеНаХероин, не те съдя за нищо![]()
дори не говорех за теб в случая![]()
демокрация ли е?![]()
не е тук мястото да обсъждаме политически въпроси... :>
затова ще си мълча![]()
Аз все пак да напомня заглавието на темата и горе-долу за какво говорим?![]()
Иначе mecho88 ви каза много истини. Бизнес Администрация, Мениджър и етц. са най-безмислените специалности, които всички учат. Защо? Защото учиш от всичко по малко и накрая си никой и не знаеш нищо. В България не всеки може и трябва да е шеф. А с тия новоизобретени осакатяващи специалности съвсем. В САЩ например огромна част от шефовете на банки/клонове на банки са завършили не Бизнес Администрация или "Мениджър"....а Приложна Математика. И така...
За да се отсеят можещите и предприемчивите от неможещите. Разберете, че хората не са равни и никога няма да бъдат.Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
Не съм го правил с мъж, съжалявам.![]()
даже 40 г разлика нищо не е .. не се притесняваите
http://www.tialoto.bg/novini/2010/12...ni-na-84.12868
Е айде сега. Това са пълни глупости. Никой не ти отнема правото да работиш - напротив, имаш пълната свобода да работиш каквото и където пожелаеш. Можеш да спреш да слушаш баба си.Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
![]()
Първоначално написано от 0u7l1n3
![]()
![]()
![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
Първоначално написано от ralica55
![]()
![]()
16 и 24 за мен. Мислех че е доста, ама като гледам е нормата![]()
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
бях на 16 той беше на 22 и с по-голям не съм спала,ама като чета тука направо на 16 спът с 35 годишни-тия може да са ви бащи![]()
16 - 21
"Обличай се бляскаво където и да отиваш.Живота е твърде кратък,за да се сливаш с тълпата."
Оххх каква радост ще е на 35 да изплющиш някоя 16/20 годишна пиклаПървоначално написано от Tennnnn
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Че аз кат стана на 50 тамън ще плюща 25 годишни манекенки![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
мрънкалива пикла , избягала от часа по български да я плющи чичката с салама - за да се появи на другия ден с анцуг адибас![]()
и кой знае кой я е минал преди тва![]()
Така като гледам, не само пиклите бягат от час по български език.
![]()
![]()
~девойче съм~