Цитирай Първоначално написано от 6sense
не се взимам , сериозен съм
може и толкова да е, но глупавите хейтърчета сте пъти повече

та по темата не мисля и не се виждам с по малка от 19 годишна (акъл, държание) и не е нормално 15 годишна с ~26-40+ годишен (има си имена за тези неща)

Абе не знам, но е факт че си 20 годишен пръдльо студент, който учи специалността на половин България. За другото ти си знаеш.

Далеч съм от хейтър. Скоро завършил инженер съм. Трупам 3 години опит и изчезвам към Германия или на някое нормално място. Интересно ми е ти в държава като Германия какво ще правиш.

Търсене и предлагане. В един момент като нещо стане прекалено много става евтино и ненужно. Един министър го беше казал - икономист, мениджър = учи за безработен. Всеко куцо магаре тръгнало шеф да става. Особено в България ако учиш

Иначе ти пожелавам успех. Може и да имаш късмет.

Т.Е. Въобще не ме интересува. Оправяйте се. Станете всички икономисти.

Е.... тъпия народ. Го излъга запада, че може да стане всяко магаре от бедняшко семейство шеф и веднага юрна. Това никак не е случайно, да знаеш. Умишлено оглупяване е. Сеедно не си учил. На някой много му е бръкнало в очите че всяко семейство първо гледа да си изучи децата и затова е измислил 1 милион икономисти да се приемат.

И за да не ме помислиш за хейтър ти пожелавам пак успех.