- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Ще ме прощаваш, ама ...
Точно факта, че си на 17, изобщо не ти дава гаранция, че можеш да си опичаш акъла. То и на 30 може да си и пак да си глупав и наивен, нали? А през тийнейджърските години онези, които "мислят" първо с хормона са повече от другите, употребяващи сивото си вещество. И не, за мен не е нормално 13-14-годишни пикли и пикльовци да правят секс, дори и да се блъскат в гърдите с репликите колко сексуално образовани били и нам си още какво. Не е нормално и да се появяват 16-17-годишни индивиди, "ходещи" с 35-40 ЧИЧКОВЦИ, щото видиш ли, те можели да им дадат много повече любов от останалите. Кой знае какъв процент от тях вече са отегчени от живота, семействата си и обкръжението застаряващи мъже, видели, че някое младо агне ги гледа с влажен поглед и хайде, вече имаме новата влюбена двойка. Да, ама докато за момичето всичко е цветя и балони, що пък за мъжът това да не е просто разнообразие от скучното ежедневие? И какво може да намериш в един 40-годишен мъж повече? Финансова стабилност? Друго? Мисленето би било съвсем различно! 40-годиният мъж, ако вече няма семейство, ще иска такова, биологичният часовник тиктака, кво прави тогава 17-годишното му гадже, което много го обича? Прекъсва училище да ражда деца ли, какво?
Хич не ми се вижда нормално това, още по-малко пък да има хора, които парадират с подобно положение. Да, съгласна съм, че има и изключения от правилото, но в по-голямата си част тези истории са едновременно смешни и трагични!