Цитирай Първоначално написано от VirginMary Виж мнението
На 17 си почти пълнолетен,..
Ще ме прощаваш, ама ...
Точно факта, че си на 17, изобщо не ти дава гаранция, че можеш да си опичаш акъла. То и на 30 може да си и пак да си глупав и наивен, нали? А през тийнейджърските години онези, които "мислят" първо с хормона са повече от другите, употребяващи сивото си вещество. И не, за мен не е нормално 13-14-годишни пикли и пикльовци да правят секс, дори и да се блъскат в гърдите с репликите колко сексуално образовани били и нам си още какво. Не е нормално и да се появяват 16-17-годишни индивиди, "ходещи" с 35-40 ЧИЧКОВЦИ, щото видиш ли, те можели да им дадат много повече любов от останалите. Кой знае какъв процент от тях вече са отегчени от живота, семействата си и обкръжението застаряващи мъже, видели, че някое младо агне ги гледа с влажен поглед и хайде, вече имаме новата влюбена двойка. Да, ама докато за момичето всичко е цветя и балони, що пък за мъжът това да не е просто разнообразие от скучното ежедневие? И какво може да намериш в един 40-годишен мъж повече? Финансова стабилност? Друго? Мисленето би било съвсем различно! 40-годиният мъж, ако вече няма семейство, ще иска такова, биологичният часовник тиктака, кво прави тогава 17-годишното му гадже, което много го обича? Прекъсва училище да ражда деца ли, какво?
Хич не ми се вижда нормално това, още по-малко пък да има хора, които парадират с подобно положение. Да, съгласна съм, че има и изключения от правилото, но в по-голямата си част тези истории са едновременно смешни и трагични!