.
Резултати от 1 до 25 от общо 402

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TretaVuzrast Виж мнението
    Хм... „позволявам“ си да ви пиша, провокиран от моя позната (ваша съфорумничка, която естествено няма да разкрия и за да е по-тематично – не съм правил секс с нея), която ме помоли да прочета някои ваши теми/мнения, респ. да изразя своето виждане по тях. Та мнението ми няма как да не е по-различно от това на повечето от вас, най-малкото – по-критично, може би. Това е така, поради факта, че възрастово принадлежа към недолюбваната от вас категория 30+ (нали така й казвате, не греша?!) и по доста въпроси се разминаваме „идеологически“. Направих си труда да изчета доста теми (не само в категорията „секс“), но идеята на моята позната беше, да чуе мнението ми по конкретно тази тема за възрастта. Сега виждам, че сте я позарязали (имам предвид, че ви е по-интересно да разберете дали е удачно да се прави секс с турчин, отколкото действието на ескапел след свършване през терасата, но... да не се отклонявам много). Не съм сигурен и дали успях да дам адекватен отговор на това момиче, тъй като житейски ят ми опит не ме е отдалечавал с повече от 3-4 години от партньорките ми. Странно ми се стори обаче поведението на повечето момчета от форума (дори не знам дали е удачно да ги наричам мъже, в случай, че говорим за възраст... как да се изразя – 10+), но виждам, че се изказват много негативно за връзките на по-млади момичета с мъже на... да речем моя възраст, макар, че сред мненията фигурираха и по-възрастни. Строго формално погледнато, аз също не бих имал връзка с момиче в т. нар. „тийн“ възраст и то не поради някакви възрастови съображения, а по-скоро по морални такива, а и чисто практически – не смятам, че бихме намерили общи теми за сериозна връзка – такива, които да ни карат да се чувстваме приятно и заедно дълго време. Не бих бил против обаче, ако едно момиче на 17-18-19... години излиза с мъж, който е... да речем с 10 години по-голям. Дори бих казал – евала на момчето. И знаете ли защо, пичове? Защото когато рано или късно вие също дойдете на нашите години... младите момичета ще ви се струват „екзотика“ и нещо, което ще привлича погледите ви навсякъде – на улицата, на плажа, в клуба. Тогава съм 100% сигурен, че на доста от вас ще им се иска такава връзка... и няма да ви се струва извратено, тъпо и не знам там как още му викате. Погрешно е да мислите, че момичетата, за които говоря, търсят пари, коли, подаръци и т.н. Да, факт е, че някои от нас могат да им го осигурят, сигурно някои го правят, но защо не, при положение, че можем да си го позволим. Нима, приятелката ми, която е на 30 не заслужава подаръци, или заслужава по-малко от едно момиче на 18. Ако беше на 18, щеше да получава същите, които получава и сега, но тогава във вашите очи тя щеше да е „к*рва“, а сега е просто една жена, която чат-пат получава подаръци (примерно). Факт е също така, че на нашите години сами изкарваме парите си и си е абсолютно наша работа за какво ще ги „разходваме“. Живот и здраве, желая ви на моята възраст да изкарвате същите, дори повече пари и да има кого да зарадвате с тях, а защо не и момиче на 18. Таа... мисълта ми е да спестявате упреците си и негативните мнения (които малко или много са разбираеми, на вашите години, не помня вече, но май и мен ме дразнеше, че момичетата, които харесвам, се заглеждат по по-големи), а просто да имате малко търпение, за да пораснете... а после като почнат да ви се „лепят“ по-малките – ле-леее... къв е кеф, но вие сами ще го изпитате. А има и нещо друго (махнете парите, подаръците и т.н.) много често момичетата просто искат да бъдат изслушани, да им се даде съвет, помощ, да чуят нещо приятно, а чат-пат и интелигентно. В доста от темите ми прави впечатление, че някой пита нещо и още на третия пост някой от вас се появява със звучното „педал (трол), изчезвай“, написано с 30ина правописни грешки. Факт е, че т. нар. „тролове“ са в доста повече от темите, в които вие ги „хващате“, но това си е мое мнение и е много сериозен офтопик. Но в случаите, когато решите да „помогнете“ просто казвате – „ами поговорете с него/нея, и сами ще намерите най-правилния начин“. Този отговор присъства в 99,9% от темите... дори и за домашните работи. Е как да ви искат момичетата на вашата възраст?!? Давам примери – „не ми става“ (поговорете), „става ми, ама не свършвам“ (поговорете), „не ми духа“ (поговорете), „не дава да я лижа“ (поговорете)... и т.н. до безкрай... Алоо... ако всичко се оправяше с говорене, след тоя мой пост... като гледам колко стана, може да ме канонизирате. Ако смятате, че можете да дадете адекватен отговор, давайте, ама ако го правите, за да им увеличите бройката – няма смисъл. А и не знам защо мислите, че е много оригинално непрекъснато да изтъквате кога и колко сте се напили, че чак и секс се правили, но в толкова пияно състояние, че не помните пола на партньора?!
    И след този реторичен въпрос ви благодаря и извинявайте, ама отивам да пиша във форума на „трета възраст“, където ми е мястото... Аре... и преди да "излеете" цялата си злоба върху мен, да знаете, че нямам лошо мнение за нито един (една) от вас, просто споделям това, което казах и на моята позната, тъй като тя не е от активните тук, а и едва ли ще вземе отношение точно по тази тема...

Колега честно ли си 30+ ?

От целия ти пост не видях един смислен аргумент пък ти мислиш, че голями неща си написал та чак и да те канонизираме..

Ако аргументацията ти се свежда до това, че за хората 30+ мацките били по-екзотични, искали да бъдат чути, искали да чуят нещо прияно и интелигентно и че било погрешно да смятаме, че мацки, които излизт с такива мъже не търсели коли, пари, подаръци(пиша така като ти си го написал) ами по-добре да не беше писал...

Имам 3 въпроса за теб"

1. Какво общо има с темата, че за хората да речем 30+ мацките били по-езотични "?

2. Смяташ ли че ако едно момче да речем на 20 години не може да првоведе качествен разговор с приятелката си, да не може да я изслуша и да не може може да и каже нещо приятно или да и даде съвет(казвам го така както ти си се изразил) то това момче, като стане на 30 ще може да ги прави тия неща?

3. Колко момиченца на възраст 16/17/18 познаваш, които излизат с някой батко 30+ който няма кола, безработен е и не и прави подаръци и да не я разкарва насам натам ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-14-2012 на 09:06
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си