- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Начетох се на 8 страници и ми призля. Само ще кажа, че НЕ мисля, че всичко може да се извинява със закона и т.н.
Имам чувството, че тук сте на мнението, че навършите ли вече пълнолетие, е напълно нормално да се мятате на чичари
Не мога да го разбера. Не че съм човекът, който ще ви държи сметка, просто се чудя у всички ли изчезна усета за съвместимост, за пълноценни, нормални отношения от хора, които живеят в една епоха и са от едно поколение, и НАИСТИНА има какво да си кажат...
Всъщност след пълнолетие донякъде се разбира да се покачи границата за отношения, но пак не го разбирам 18 годишна с 30 или 40 годишен (а има такива случаи) - някви комплекси, свързани с бащите си ли изживявате?
Изобщо няма да коментирам по-предните страници, където всяка непълнолетна или дори малолетна се гордее с разликата си от 8-9 години и т.н.
Няма да оправя света, знам. Това е поредният дразнещ коментар. Просто на мен ми е странно, че доста хора са "за" тези извращения и оправдават всичко със закона за разврат, блудство, пълнолетие, малолетие и други лаладжийски истории.
Ми аз като чукна 18 след 4 месеца направо ще се метна на някой дядка. Какво пък, ще го имам пълнолетието, по закон няма да съм блудница, а и нали е важно да се обичаме, да има разбирателство. Годините нямат абсолютно никакво значение, дам... Ще си хвана дядка или минимум чичар. Много пълноценни отношения ще си имаме, нищо че сме различни поколения... Сигурна съм, че за любовта няма пречки![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride