- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязах я....но ми липсва
Зарязах приятелката си преди 6 дни,но още я обичам и мн ми липсва.Когато не я виждам не ми пука,но когато я вида и ми се къса сърцето.Вчера си писахме малко съобщения,аз исках да се съберем,но тя ми каза,че много съм я наранил и вече я било страх,а и май харесва едно друго момче и не знае какво иска.Моля ви да ми дадете съвет какво да правя,защото не ми се живее
Амааааа като почнете такаАвторе без да ми се сърдиш - но и ти самия не знаеш какво искаш, но както и да е:
Щом толкова много искаш отново да сте заедно и докажи любовта си.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Така става като правите необмислени неща.
Пиши й/кажи й, че искаш да се съберете отново, защото си почувствал липсата й, и... имаш нужда от нея. (Вероятно ще паднеш твърде ниско в очите на някой хора, но ако го искаш няма смисъл това да те спира).
... Или спираш да се надяваш, мечтаеш, съжаляваш и пр. и се опитваш да продължиш без нея, без да показваш никакви признаци на слабост...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами казаха ми че се зарибявала там с един и аз без да и чуя обуснението я отрязах,а на следващият ден още веднъж.Аз и се молих и какво ли не <ама тя ми казва че я е страх,а и това другото момче имало влияние....и накрая ми каза,че трябвало да помисли малко и ще ми каже,но ако отговорът е Не не знам какво ще правя,а ако ги видя 2-мата 1-во ще ми се разбие сърцето,а воторо че не знам какво ще става![]()
Чакай отговор от нея. После пиши пак.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Нямаш право да искаш това от нея..Тя те е обичала-наранил си я, сега не е сигурна какво иска, не можеш да я виниш.Ти също не знаеш какво искашНе ти пука, но ти се къса сърцето.Зарязваш я, а после я искаш
Осъзнай какво чувстваш.
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Аз съм осъзнал,че я обичам и съм наясно<че я искам,но като си помисля<че може да е с друг ми се къса сърцето и нз нз![]()
![]()
Всички момчета ли сте толкова тъпи , или само се правите? Зарязал си я , а сега какво? Видял си , че се интересува от друго момче и си я искаш обратно... И доколкото разбирам, причината, поради която си я зарязал са разни слухове от други хора... Как да се почувства това момиче , като и нямаш доверие, а вярваш на случайни хора? Лошото е , че всичките сте такива, не знаете какво искате и осъзнавате, че го искате, когато го изгубите. Пожелавам на бившата ти много щастие с другия , а ти ходи се лекувай![]()
Изчакай отговорът й, но през това време не спирай да и напомняш за чувствата си към нея, но и не ставай досаденПървоначално написано от jiciivi
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Стига си ревнувал и се осъзнай! Нека това ти е за урок, сега момичето е с друг или поне е казала, че го харесва.Няма смисъл да нахалстваш, един вид те е отрязала-приеми го и мисли с главата си `щото при тебе тя е само за равновсие..Айде успех с другитеПървоначално написано от jiciivi
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Как след като я обичаш и не ти пука че си я зарязал като не се виждате бе човек.. то или ти пука или не.. какви са тези неща ... според мен я забрави и гледай напред... след като сте скъсали не мисля че дори и да се съберете нещата ще се оправят (лично мое мнение)
There is no right or wrong, only fun or boring
Благодаря за съветите!!!!Ама нямам намерение да я чакам да имсли,щот си прави кривите сметки ако с оня не стане нищо и тогава пак при мен ама няма!!!!Просто разбрах,че е едно лапе,което не ме заслужава![]()
яяяя добре дошъл в клуба![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Ами сега явно ще се опита да ти го върне тъпкано. А иначе каква е била причината да я скъсаш?
Ами вече 3-4 пъти ходеше на кафе с едно момче,за който много нейни приятелки ми казаха,че го харесвала и се зарибявали нещо.И понеже,че преди това бях късан от нея и бей доста зле реших този път аз да я скъсам,за да не съм прецакан.И след това мислих отново да я чакам да си помисли,но разбрах какви са и сметките и реших,че ще бъда по-добре без неяПървоначално написано от filmimilmi
![]()
![]()
Чакай сега ти това си го направил, за да отмъстишПървоначално написано от jiciivi
Според мен, когато обичаш един човек, няма място за отмъщения и прочие
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ти си си виновен .. детска работа.. искам не искам. . шш ей тва чуствата не са играчки осъзнайте се малко, бе..
е кви са тия глупости? искам да скъсаме, пък после обичам те.. ти си тоя дето не знае кво иска.. остави момичето да си живее живота.....не си за нея.
Имало едно време..
Заслужаваш един тупаник по главата, дано да дойде акъла![]()
Как ще си зарязваш момичето заради слухове, бе?! Ти нормален ли си?! Я се стегни малко и ГОВОРИ с момичето, не я късай-поне от тук нататък![]()
Първоначално написано от mImAL
хахахаха туй то наеш кфо ше ти кажа ше умреш сама
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Първоначално написано от miki95
абе много приказваш май кфо го интересува дали са верни слуховете дори и да са лъжа самия факт че някой ги разправя го карат да се чувства гадно
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
ти ли определяш кой приказва и кой не?Първоначално написано от ceballos1990
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Липсва не липсва теб те е осенила "забавната" идея да й теглиш майната. А мислиш ли на нея какво й е ?! Помогни на момичето и я освободи от присъствието си.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
+1Първоначално написано от sophia_bush
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]