- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дълго и недостатъчно сърцераздирателно.
Ъх...значи...
Доколкото разбрах(само прочитайки 'доколкото разбрах' сигурно ще почнеш да търсиш пропуски в моята интерпретация на твоята история...типоична човешка черта...това е както когато някой ти каже не искам да те плаша знаейки че това което ще ти каже ще те прати в ужас...) тъй като връзката ви е приключила по твоя инициятива и респективно чувствата ти към тоя пич са окончателно пратени в небитието се получава неудобство от това че погледите ви са се засекли в автобуса и което допълнително подсилва усещането за дискомфорт-ще прекарате известно време близко един до друг...което повдига въпроса за това как аджеба е добре да подходиш...
Ако ти дам какъвто и да е съвет започващ с 'трябва'(което предполагам разбираш че не бих направил...) би било твърде задължаващо и би звучало твърде заповеднически от моя страна(...ето защо...) затова ще го кажа така *двуеточие* мисля че би било хубаво нито да проявяваш мило нито негативно отношение към човеччеца който по нещастни и за него предполагам обстоятелства и след невъобразими обрати на съдбата се е оказал в лицето на съдбоносното и несъмнено оспорвано от негова страна решение на родителите си да прекарат част от ваканцията именно на мястото където има голям шанс да се видите...ето защо не би било лошо да се поставиш на негово място и да предположиш че най-хубаво в случая би било да минаваш с едно 'здрасти' от време на време и игнор през останалото...
Тъй като обаче нито аз нито предполагам някой друг в тази тема е наясно с естеството на връзката която си имала с горепосочения тип нито със степента на чувствата които макар и сега да нямаш към него все някога си изпитвала...не мога да ти дам по-конкретен съвет...но при всички положения отписвам варианта за флирт...а негативното отношение никога не води до хубави последици както и да го погледнем...затова просто се мъчи да държиш съзнанието си заето с неща които биха ти били доста по-приятни от мислите за човек с който не ти е било приятно дори да си в един автобс...
звучиш ми като момиче което чете...предполагам предимно английски автори...или американски...в тази връзка мога да ти препоръчам книжки на Тери Пратчет които много биха ти помогнали да си прекараш забавно в моментите когато нищо друго не ти се струва смислено...или просто те мързи да правиш нещо друго...
това е от мен засега...Jah bless...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3