- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дълго и недостатъчно сърцераздирателно.
О...Кърт Вонегът ми го препоръча учителката ми по литература след като установи че през учебната година само в училище прочетох около 16-17 книжки на Пратчет(тъй като те са от една негова много голяма поредица която съм решен да прочета...)...
и вземайки впредвид опита си с книжките на Тери Пратчет женицата ми каза че Вонегът би ми харесъ заради чувството си за хумор...но още не съм го изпробвал...
Харесвам английските автори заради изказа им...много ми допада...а и цялостното усещане за книжките...готино е...
Сарказма,остроумието...няма ги другаде тия неща...не и показани по такъв начин...
Както и да е...не съм много опитен в четенето че да имам претенции за критик...
Колкото до момчето...мисля че подхода ти е разумен(дали е правилен или не можеш да кажеш само ти и то след време...)...и така имаш най-малък шанс да бъдеш объркана...затова ти пожелавам приятно прекарване независимо от неговото присъствие и ако има възможност за един-два(или повече...)запомнящи се момента...защо не?...
очаквам ъпдейт...предизвика ми( и не само на мен де...) интереса...всъщност може би не толкова с темата а с образността на изказа си и разумното си мислене де но все пак...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3