- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тривитаминол.
Знаам, че има много такива други теми, но исках да ви попитам, когато тръгна да си слагам тривитаминола трябва ли да го слагам с ръкавици? И ако ми попадне в/у кожата нещо може ли да стане?
Аз го слагам с голи ръце,а не с ръкавици и нищо ми няма на ръцете.А по принцип на мен като ми капне на лицето и веднага го бърша,щото може да ми излезнат мъхчета или косми от него,все пак е за нова коса и има вероятност да изникнат косми.
Еми като знаеш,че има много такива теми защо пак пишеш?!
Все пак ще ти отговоря-НИЩО НЯМА ДА ТИ СТАНЕ.
Лека вечер![]()
И аз го слагам без ръкавици и няма поблем. Досега и не ми се е случвало да се накапя де.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Някой може ли да ми каже къде се продава. И горе-долу колко струва. Чух много положителни отзви...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от LovelyGirl
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Моят беше 7лв. А вие с какво точно го смесвате? Аз слагам яйце и оцет само.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Я кажете малко по подробно за това нещо .. аз мисля да си взема в близките няколко седмици ..Ако може някой да ми обясни по подробно на ЛС ако не му се драска тук
![]()
*сън*
Да и аз така, слагам си една шапка за баня на главата една хавлия от горе и преспивам , на сутринта измивам и косата ми ства божественааПървоначално написано от zoreto
![]()
![]()
Аз с тривитаминол си ИЗРАСТВАМ коса там,където нямам.Имам предвид,наследила съм челото на майка ми и нямам много коса там по принцип.Преди година и половина някъде започнах да използвам тривитаминол + хининова вода + бадемово масло и реултата е мн добър(като се има в предвид,че повече от 6 месеца не си третирах косата с тези неща въобще).Идеята е,че имаме малки,почти невидими косъмчета по цялото тяло,аз просто ги карам да започнат да растат (пиша го,защото една приятелка мислеше,че по някакъв начин си "присаждам" коса)
Та сега към темата:С това по-горе исках да покажакакво ще стане,ако ти падне на кожата тривитаминол,то така или иначе като си го втриваш в корените ефекта е същия.Но не мисли,че падне ли малко в/у кожата,на другия ден вече ще има няколко санта коса.Това става бавно и трудно,тъй че и да попадне от тривитаминола случайно по кожата,няма страшно
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
а горе долy едно шишенце от 100ml за колко време ви стига ? като се има напредвид мазане 2 пъти в седмицата![]()
мс предварително![]()
Аз в скоро време ще ходя да си го взимам (първо трябва да намеря къде е тая аптека ;dd) знам мн. хубава маска с АДЗЕ...
Само може ли да питам на суха или влажна коса трябва ?
•Don't be a little bitch with your chit chat• ...
•Just show me where your dicks at• ...
Да, аз също реших, че ще пускам коса до кръста и фризьорката ми каза - Тривитаминол. Използва се например за овцете да имат повече вълна, та стимулира растежа и най - вече се забелязва по ``бебетата`` малките косъмчета. На мен ми стана супер смешно и си викам ``ооо боже как ще се мажа с продукти за добитак``, но сега виждам, че вие сте доволни та искам да ви попитам :
- Купувам си шишенцето, с какво да го смесвам и какво количество да слагам на косата си?
- Колко време да седя?
- Колко пъти да си слагам, без да прекаля?
- Само в корените или по цялата коса?
- И някой, който го е ползвал, ще ми каже ли точно какъв е резултата?
diksi аз лично писах за резултата на предишната страница.Иначе също така си го мажа по косата,не съм забелязвала да расте кой знае колко по-бързо,но определено ми я прави много мека и съм забелязвала,че някак си не цъфти толкова.Слагам тривитаминол отделно от всичко останало - не правя маска(защото ме мързи).Изливам г/д 2-3 супени лъжици общо,а косата ми е мн дълга,доста под гърдите.Седя около 2 часа и изплаквам.Косата ми е мазна(заради пуберИтета),но не ми се омазнява повече от тривитаминола,а аз бая хубаво мажа както и по целия косъм,така и корените.
Дано съм била полезна
МерсиТа значи страх ме е да не прекаля... Да видим, ако го слагам по цялата коса чист тривитаминол стоя 2-3 часа и изплаквам веднъж седмично, добре ли е ?
Мисля,че е добре.Чувала съм,че не е хубаво да използваш тривитаминол повече от 2 - 3 пъти в седмицата.
И един доста тъп въпрос - как се отваря шишенцето?!! ;д;д
Аха, да отворих го : )) Мерси много![]()
Купих си го, и продавачката ми каза, да го смесвам да правя маска, понеже трудно се отмива..Ще се поровя в нета и ако намеря нещо ще постна.