.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    аз знам маска < 33
    супер ефикастната е..
    мен така ме беше страх да я пробвам ,заради алкохола...ама добре,че се престраших .. Косата става просто ЖЕСТОКА...

2 суп.л. тривитаминол
    1 суп.л. мас - обезсолена или зехтин
    1 суп.л. ракия или спирт
    1 суп.л. оцет
    2-3 капки газ - няма проблем за изрусените понеже 2-3 капки няма да окажат влияние.
    1 жълтък, мед или кисело мляко
    •Don't be a little bitch with your chit chat• ...
    •Just show me where your dicks at• ...

Супер фен Аватара на diksi
    И аз сега тази намерих, утре ще я пробвам

На мен от тоя тривитаминил косата ми ставаше на слама,затова се и отказах от домашните маски, 1000 пъти по-бързи и хубави резултати постигам с малко по-качествени продукти.
    Някой да е използвал това:

В един друг форум едно момиче беше сложило снимка,разликата преди-след за 4-5 месеца,и ефекта беше зашеметяващ,но все пак да попитам.Още не съм събрала парите за него,но като си го купя ако няма отзиви аз ще споделя.

И аз от една приятелка чух за него, но искам да попитам два въпроса/който иска да ми отговори .Може и ЛС/
    1. Наистина ли не вреди на косата?Искам да го използвам ,но ме е страх.
    2.Може ли да се ползва всеки месец/или при всяко къпане/ и задължително ли трябва да се смесва с нещо?

Повече от фен
    Само с тривитаминол не знам как се мажете , защото той е мастно разтворим ...
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

Цитирай Първоначално написано от Nadunda
    Само с тривитаминол не знам как се мажете , защото той е мастно разтворим ...
    Ей, разбрали-недоразбрали...витамин А, който се съдържа в 3витаминола е мастноразтворим.

Ейй хора заинтигувахте ме аз преди с тая хининова вода нищо не направих..Та искам да ви питам за няква маска с тва чудо, но моля в нея да няма газ, бензин, нафта и такива продукти ;дд и да ви питам г/д при вас за 1 месец колко ви е пораснала косата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си