- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- много ми се ...
Така.. на 15 години съм и много ми се прави секс .. Незнам,но не издържам вече ... да .. сега ще ми кажете, че съм малък и да си бия 1 ръчна, но колкото и ръчни да въртя желанието става все по-голямо и по - голямо ... Не ми излиза от главата просто ...![]()
![]()
И ние какво ? Да ти пуснем ли ?![]()
Aми не ..просто исках някакъв съвет да ми дадете или да ми помогнете как да го искaрам тозu период докaтo си xфана приятелка ...
![]()
![]()
Ами бодни нещо между другото.![]()
трябва време ... тази е срамежлива ..
![]()
![]()
![]()
Ако смяташ, че е задължително да си имаш гадже, за да правиш секс, просто си хвани гадже, ако не , намери някоя, с която да го направиш.
Да обичаш значи да страдаш!
как можем да ти помогнемнамери си нещо и действай
![]()
Хаха, ами пробвай при друга.Курви бол.![]()
имам предложения .. но се страхувам да не се изложа но от друга страна съм сигурен че ще се справя ..
ми к'во чакаш бе, ръчкай![]()
всеки има такива периоди ,намери си момиче първо с което да се чувстваш добре ,а другото после, а през това време си намери занимание с което да спреш да мислиш само за товаПървоначално написано от iskam10leva
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
Намери си занимание ,тренирай нещо например...Първоначално написано от iskam10leva
Da da
Как ще си малък бене се излагай намери си някое момиче и действаи, има момичета на по 13 14 дето са чукат като шевни машини Singer се ще си намериш някоя "беличка" да правиш секс.
и кво подарък ли искаш по случая ?![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Не си малък. А и щом желанието е голямо, действай. Желанието за секс не се оправя по друг начин, освен със секс.![]()
И ние какво да направим по въпроса?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Де да бяха чак на 13-14....Първоначално написано от OneBoy