- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Под душа?
С лице.
С гръб![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Psycho0
С лице към огледалото и с гръб към душа.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Въртя се като пумпал![]()
![]()
![]()
![]()
с- лице :P
With assи крака
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Абе само аз ли използвам подвижен душ, който никога не слагам на поставката и се къпя, както дойде, и, където е останала пяна ...
гръб![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Първоначално написано от Exothermic
ГРЪБ !!!![]()
гръб![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
С гръб към душа понеже ме е страх , че ако съм с лице някой луд ще влезе през прозорчето което е 25 на 15 и ще ме убие![]()
![]()
..
Believe <3
Първоначално написано от Exothermic
Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??"
еми различно .. когато се къпя,(сапун) съм с лице към душа, а когато се топля съм с гръб към него![]()
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
лице![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Зависи в коя баня съм :д ,.. Ако съм в по-голямата с гръб :д... аа ако съм в по малката с лице :Д . . АЙ ДОН'Т НОЛ УАЙ ! :Д
и двете
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .........................
Интересен въпрос (не се бях замисляла) .. ами с лице, с гръб ме е страх да не се ударя в душа![]()
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!