.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Незнам какво става .. ?!

Имам един много нерешителен проблем . Имам си приятел от 2год, и в момента сме скарани, даже сме скъсали, но той ме остави наистина добре да си помисля какво искам и не могаа .. Значи всеки ден се карахме с него и той е много ревнив .. И всеки ден нови нерви и сълзи и аз накрая го скъсах .. И той 2 дена ме следеше постоянно и тогава ми каза да си помисля и щял да ми се обади утре .. Той наистинаа много ме обича и не искам да го нараня .. но това което става с нас е вече прекалено .. От както скъсахме един мой комшия ми прописа с който не се познавах(той не е прописал само защото сме скъсали, просто така се случи) .. И така до днес само си пишемм и ми стана някъв симпатичен .. и днес излезнахмее .. смисъл само си говорихмеее .. И някси вече почва да се усложнява всичко и постоянно приятели и приятели на 2год ми приятел ми говорът всякакви простотии .. И вече изпадам в криза .. незнам какво да правяя .. Вече ще взема пистолет и ще сложа край на всичко !

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Повод за ревнуване има ли?Как се държиш с момчетата?Защо няма компромиси ?Какво очакваш от другото момче?

Сега ти ако правиш така, че той да ревнува, как искаш да постъпи. Явно не му е приятно..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А къде ще заровиш толкова много трупове?

П.П> Как един проблем може да е нерешителен?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Повод за ревнуване има ли?Как се държиш с момчетата?Защо няма компромиси ?Какво очакваш от другото момче?
    Значи приятелят ми, той е много мног ревнив .. Ревнува от приятелкитеее мии кажи речи всичкоо .. Постоянно се карамеехме за някакви глупости и това се случвашее всекидневно и като се скарамее и той почва да ме обижда, че съм боклук или че нямам грам мозък или някакви негови тъпизми .. Много скандали ми е правил пред една учителка, пред класа ми, на една екскурзияя цяла нощ се карахме и всички ни слушахаа и то заради някаква пижама .. Опитвал се е да ми посяга .. Като се изнерви е като не знам какво .. ужасна гледка .. От нерви един път счупи стъклото на входа ми .. Постоянно ми звънеше докато съм с приятелки .. И за това те вече го намразиха, не че звъни постоянно, но и как се държи с мене .. . . Много пъти съм късала и съм се връщала при него, той обещаваше, че ще се промени и така нататъкаа .. но след няколко дена е същото .. как вече да му имам довериееЕ ? .. И сега само ме следи .. постоянно .. .. Той не знае за комшията ми,но предполага ако разбере ще полудее .. защото той си мисли, че съм негова собственост .. ! Но не е такаа ..

Еми как да се държа с момчетата // Съвсем нормално .. С приятеля ми добре, угаждах му за да не се караме, но пак каквоото и да правех все има нещо за което да се скарамее .. Не мисля, че съм се държала с него не добре .. Напротив .. постоянно му прощавах тези случки .. Но вече осъзнах, че няма смисълл

Град
    Непостоянно
    И аз съм така с моя приятел, постоянно се караме за глупости, даже ме е обиждал много злобно, разликата е,че не аз късам него, а той мен Кво да ти кажа, ако се обичахте истински щяхте да оправяте проблемите, ако ти го обичаше истински нямаше съседа да ти става симпатичен на втория ден, а това, че те ревнува, почти съм сигурна, че има защо.. така чеее.. отписвай го и ходи при съседа.
    .!.

Първо, не е нужно да се лигавиш и да удължаваш гласнита даже в интернет форум.
    Второ, какъв ще да е този мъж, който ревнува от приятелките ти?!
    Това не го чувам за първи път!

Подкрепи и мен ръката,
    та кога въстане робът,
    в редовете на борбата
    да си найда и аз гробът..!

Значи той много те обича и не си искала да го нараниш...А той не те ли наранява ? - нарича те боклук и ти посяга ! По-добре скъсай с него. Може и да те обича, но това неговото е прекалено .. Няма ли доверие в една връзка-няма смисъл.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Супер фен
    2 -годишна връзка наистина е сериозно нещо.Но миналото си е минало.Остави го -назад и не го закачай.Почни нова връзка с новото момче,туко виж излязъл по-нормален и читав.Човек трябва да гледа винаги напред и в перспектива. Добре си прецени с кой ще ти е по-добре.Пък и другият вече го харесваш,аз бих ти рлепоръчала да почнеш на чисто ,нова връзка.

по добре го остви не връщай при него веднъж случи ли се да ти посяга ще го направи пак ,а и те следи това хич не е хубаво,за 2 години може много неща да сте изживяли но в крайна сметка така ли трябва да се държи ,помисли си

Остави го и стой настрана от него. Как може да те обича, щом въобще не те уважава? Това не е обич, това е инат и лошо възпитание, хванал се е за теб като удавник за сламка. Освен това явно е неспособен на трезва преценка и самоконтрол, както преди мен казаха - щом веднъж ти е посегнал, ще има и следващ случай. Прекрати навреме всичко това.
    Относно съседа.. Е, не бързай да се впускаш в каквото и да е така изведнъж. Имам предвид, чудесно е да общуваш с нови хора, аз самата съм преживяла нещо сходно на твоята ситуация сега и чудесно разбирам какво е да се чувстваш свободна да излизаш с приятелките си, да комуникираш, да зависиш от себе си. Ако обаче усещаш някаква сигурност в отношенията си с това ново момче, илюзорна е, опознай го и виж как ще се развият нещата по между ви. Може той да се окаже правилният за теб, но по-полека.
    Успех, надявам се по-бъзро нещата да се наредят
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

аз ше ти помогна да се гръмнеш

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз си мисля,че тук проблема е доста голям.Този човек е обсебващ,в смисъл той иска да обсеби целия ти живот ако може.Както сама се изрази сякаш ти си негова собственост.Сега сме в тийн възраст и може би това не изглежда като сериозен проблем,но точно такива момчета след време започват да бият жените си и да стават супер ревниви и да ги държат затворени вкъщи и какво ли още не.Според мен е по-добре да останете разделени,защото едно е да си с него за да не го нараняваш и въпреки тва пак да се карате ,а съвсем друго е да останеш с него защото го обичаш.Недей да се лъжеш,че ще стане по-добре,защото той няма да се промени.Знам какво говоря,хората първо търсят грешки в околните и после в себе си,но тогава вече е късно.Ти имаш нужда от въздух и не си забелязала как изглежда всичко това отстрани.Виж фактите-приятелките ти го мразят,когато се скарате той те обижда...от нерви е счупил стъклото на входа ви,опитвал се е да ти посяга.Моля те,бъди поне загрижена за собственото ти здраве,защото най-малкото е че тази връзка не е здравословна за теб.Той може да ти дава много неща въпреки скандалите и всичко останало,но помисли си,че още си млада и живота е пред теб.Можеш да намериш много повече от него и освен това помисли си дали си заслужава да правиш жертви за него като той дори не го забелязва.Като само се залъгваш,че имате силна връзка помежду си си правиш лоша услуга.Аз ако бях на твое място още при първия път,в който се е опитал да ми посегне няма да го погледна повече.

Посяга ти и те обижда, а ти не искаш да го нараниш?
    Миличка, тоя човек не изпитва и капка обич към теб, раздвай се, че най-сетне си се оттървала.

Цитирай Първоначално написано от 987654
    Посяга ти и те обижда, а ти не искаш да го нараниш?
    Миличка, тоя човек не изпитва и капка обич към теб, раздвай се, че най-сетне си се оттървала.
    +1

Зарежи го ОКОНЧАТЕЛНО!!!
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Здравейте пак. Разделихме се, но проблемаааааа още стои, но този път друг .. Качил е снимки в фейсбука, където сме в нас, не сме голи ама сме легнали на леглото и е качил доста и е написал нещо за да подтикне другите да си мислят, че сме правили нещо .. Но не смее !!! .. Товаа не ми е проблем за другите какво си мислятт, но сестраа ми ако ги види знайте, че не знам дали ще остана жива на този свят .. И сега този простак ме манипулира, казва, да махна там едни мои снимки и ще махне тези, но не няма да ги махна, защото и друг път да си кача нови снимки, той ще иска да ги махна и аз ако не искам ще ги качи отново .. И постоянно ме заплашва, че ако не ги махна ще качи и другии .. .. Моляя помогнетее ми .. Не знам какви мерки да предприемаа ..

кажи на сестра ти ,че има снимки,й й разкажи за какво става въпрос и ще те разбере,и за шантажа и кажи пусни няколко сълзички и си готова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си