- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не го измих .. ???
Ето един конкретен отговор: Риск има. Не е голям като процент, но съществува. Всички доводи срещу този факт мога да оборя с МНОГО примери на бременни момичета, практикували "безопасен" секс без презерватив.
Колкото до стеснения кръг от "познати", които го правили не знам колко пъти и как, ще кажа, че всичко е доста индивидуално. Лошото е, че когато става въпрос за вероятност, всичко различно от 100% е потенциално търсене на проблем.
По принцип риск има, но не е много голям и вероятността е 1/1000. Следващия път вземи се измий, неприятно е да духаш на ферментирала сперма, постави се на нейно място.Гнусно е...
Да обичаш значи да страдаш!
Тя изобщо била ли е в овулация ? Ила там някъде ?
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Оплождане (на латински: Fecundatio), се нарича процесът, при който в яйцеклетката прониква сперматозоид. Започва да се формира нов индивид, това е началото на бременността. Зачеването е сложен процес. В месечния цикъл на жената, единствено по време на овулацията може да се осъществи зачеването. А овулацията е много кратък период от време. Шансът на жената да зачене се свежда в рамките на 12 - 24 часа.Първоначално написано от Rebus
Не винаги обаче нещата са толкова прости. За да се осъществи зачеването са нужни:
– годна яйцеклетка
– качествен сперамтозиод
– точното време
Понякога сперматозоидите не пристигат навреме до яйцеклетката, не преживяват достатъчно, нямат нужната концентрация. Далеч не е вярно твърдението, че един сперматозоид е достатъчен, защото в естествени условия са нужни милиони сперматозоиди, които помагат на този "един", като атакуват този комплекс и самата яйцеклетка, за да я "предразположат" да поеме сперматозоида".
не ме караи да вадя дебелите учебници и да ти цитирам точно как става
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Абе хора защо не се миете бе?![]()
по темата.. предполагам, че не е станал някой гаф, но все пак да си направи тест
Просто аз