- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разделът.
Да не говорим, че някои вече не сме за календарНяма да предизвикаме интерес.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Май не си гледала филма "календарни момичета", а?Първоначално написано от LadyDi
Grumpy old madman
А защо само модераторите имат право да се снимат за календар? А на нас, обикновените хора от народа - потребителите какво ни остава, питам....![]()
![]()
![]()
Пратете снимки за одобрениеПървоначално написано от stefity
![]()
Grumpy old madman
Гледала съм го. И все пак не мисля, че ще съм особено интересна на аудиторията тук.Първоначално написано от Canis_Dirus
Нейсе, не е важно![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Без снимки няма как да се получи одобрение. Проявете разбиране.Първоначално написано от stefity
Grumpy old madman
Колко сте повърхностен, господине... :/
Вече измислих кой с какви дрехи да е.
Ще бъда и ваш стилист също!
Е, тя идеята се доразви. Нали почнахме да обсъждаме и други за участие и се разрба, че няма да се ограничаваме само до модераторките. Първото предложеине беше към черинка. Ако идеята се реализира, ще те викна да подбираш кои да влезнат в него .Първоначално написано от realantisocial
![]()
П.п. Не съм си и помисляла да се добавя към този процент. Ако някой ден тръгна да летя из облаците, ще ти звънна да ме върнеш на земята.![]()
бай Канис е комисия, аз мисля да съм опитвач. Щото реално не може да правиме реклама без да знаеме качествен ли е продукта.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Най-талантливите ще ги запознаем с този човек
http://www.jlcauvin.com/wordpress/wp...rty-knyzif.jpg
Grumpy old madman
Трябваше да се върне батко ви, за да даде сносна идея.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
От деня, в който прочетох това, считай, че си ми трън в очите!Първоначално написано от Canis_Dirus
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо?Първоначално написано от kalpazanka
Grumpy old madman
Заради крайно неподходящият избор на аксесоар за фотосесията. Считай, че вече по петите ти са хора, натоварени със задачата да те "поразкрасят".
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
На мен, обаче, ми се размина от леля калпазанка, защото не видя моето предложение за случая.![]()
С касинката пак може нещо да покриеш.
![]()
Мутрите на Бианка?Първоначално написано от kalpazanka
![]()
А аз по-красив от сега не мога да стана![]()
Бай Канис
Grumpy old madman
Леля калпазанка? А сръбска музика и скубане под мишниците как ти се струват, а?Първоначално написано от amk933
Пак добре си уцелил за слушалките, ама касинката си беше чиста проба родова обида!
Винаги има как да стане и по-зле!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Ебати родовата обида...
Касинката е много по-секси от стетоскопа. Дори и да не е част от лекарската униформа. Пък и все от някъде трябва да се започне...
А по-зле от това не може!
Бай Канис
Grumpy old madman
Въпрос на вус. По-добре е да не се излага всичко на показ /както при мачока по партитура, например/. Ще е интересно да има нещо що-годе скрито, за да се чака с нетърпение следващото издание. А така от раз по касинка/стетоскоп/апарат за кръвно... няма как да стане.
Ок тогава. Ще наслагаме вендузки от ЕКГ на ключови места.Първоначално написано от kalpazanka
Бай Канис
Grumpy old madman