.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Град
    ~ България, Варна ~

Страх от повръщане

Като малка често ме хващаха грипове с повръщане, но тогава не обръщах голямо внимание. Веднъж ме хвана здравата - цял ден не мога да се отърва ;xx. И оттогава така съм се наплашила. Веднъж се разболях, уж само температура, и късно вечерта ми се гадеше. Но толкова ме беше страх, че го задържах в себе си и едвам успях да заспя. Това беше преди време. Но вчера баща ми каза: "От какво ли ми се бърка толкова стомаха". И си мислише че от някакъв сок дето пил. И вечерта легна, въртя се до късно. Нз то и аз не можех да заспя. И по едно време станах да се разходя и тати ми заяви че има диярия... Обаче вече почвало да му се гади... Че като се стреснах... Мани, мани, цяла нощ се въртя и се анализирам... Ами ако съм се заразила... Сигурно съм спала 4 часа... И днеска същата работа. Постоянно си мисля гади ли ми се, лошо ли ми е, случи се два пъти да ходя до WC... Има ли някой друг с подобен проблем?
    ♥ I love music ♥

мисля ,че това е някакъв летен вирус ,защото доста познати бяха така ...
    Един приятел се оправи със "ЛОПЕДИУМ" ... само 1 ден пи и на другия ден сичко си беше ОК
    Пробвай бързо докато не е станало късно .... защото ще висиш цял ден в кенефа

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    И защо имаш 2 еднакви теми ..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на ameli
    2 еднакви теми с различни заглавия... нищо ти няма, дори четох някъде, че е полезно да се повръща, щото някак си се пречиствал организма И се пази, че да не спиш в тоалетната..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Това е от тея летните вируси сигурно! Няма за какво да се притесняваш. Може би не ти се гади токова много, но понеже те естрах и си втълпяваш! Недей и ще видиш, че ще ти улекне!

Град
    ~ България, Варна ~
    Благодаря за мненията ви, извинете че съм пуснала две теми, но съм объркала нещо.
    ♥ I love music ♥

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от hrisikelly
    Благодаря за мненията ви, извинете че съм пуснала две теми, но съм объркала нещо.
    Повръщането е изсхвърляне на вредни вещества,ако ти се повръща повърни.Няма смисъл да го задържаш в себе си.
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от AfterNight
    Офф хриси как може да те е страх да повърнеж?! Това ти е станало като някаква мания. По добре го оправи или си махни сливиците, че ако знаеш след някоя друга година кфо те чака
    тя има ли оплаквания от сливиците че да ги маха?
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си