.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Град
    ~ България, Варна ~

...т'ва някаква фобия ли е...

Като малка често ме хващаха грипове с повръщане, но тогава не обръщах голямо внимание. Веднъж ме хвана здравата - цял ден не мога да се отърва ;xx. И оттогава така съм се наплашила. Веднъж се разболях, уж само температура, и късно вечерта ми се гадеше. Но толкова ме беше страх, че го задържах в себе си и едвам успях да заспя. Това беше преди време. Но вчера баща ми каза: "От какво ли ми се бърка толкова стомаха". И си мислише че от някакъв сок дето пил. И вечерта легна, въртя се до късно. Нз то и аз не можех да заспя. И по едно време станах да се разходя и тати ми заяви че има диярия... Обаче вече почвало да му се гади... Че като се стреснах... Мани, мани, цяла нощ се въртя и се анализирам... Ами ако съм се заразила... Сигурно съм спала 4 часа... И днеска същата работа. Постоянно си мисля гади ли ми се, лошо ли ми е, случи се два пъти да ходя до WC... Има ли някой друг с подобен проблем?
    ♥ I love music ♥

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Фобия - НЕ!
    Внушение - ДА!
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Темата се повтаря.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си