- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да споделя...
Тъкмо си казвам,че няма смисъл да се занимавам,че е обвързан вече,че е глупак,че е късно да правя нещо по въпроса,понеже скоро се махам оттук ..,че само си въобразявам за начина по който ме гледа и се държи,не го разбирам просто...Че ако искам,мога да го забравя..обаче е достатъчно само да ме погледне и край с всичко това...От толкова много време съм влюбена в него,имало е някои кратки закачки с други момчета,но когато спрат и го видя отново всичко се обърква....Исках просто да споделя,но съм сигурна,че ще се справя...надявам се..![]()
Имай малко воля пък ти, не бъди толкова слабохарактерна.Като си кажеш нещо, опитай се да го изпълниш.
Здравейте![]()
И аз съм така ... много е объркващо. Обаче при мен е малко по-сложно. 1 година харесвах едно момче (миналата година по това време някъде се запознахме ) и до ден днешен го хресвам ( имаме дълга история той е на 21 аз на 16 ) , но в началото на този месец се случи нещо , нещо което не съм очаквала. Започнах да си пиша с едно момче , с което преди 2 години имахме взимане - даване. Бившата му [ с която е ходил повече от 3 години ] го караше тогава да прави много глупави работи, едно от които беше да се преструва , че има чувства към някое друго момиче [ супер тъпо за мен , но както и да е] и тогава аз бях онова момиче , което той лъжеше . За щастие тогава не се хванах и не бях единствената, която той лъжеше . През тези 2 години аз го бях забравила , но сега започнахме да си пишем да излизаме той ме гуши , натиска ми се , говорим си когато сме заедно с други хора , но когато се прибере в тях не ми пише дори не ме е целувал. Тези дни ходихме на басейн и там станаха много хубави работи , лицата ни бяха на около 10 см едно от друго аз тръгнах къ него "уж" да го целуна , но се спрях само пред устата му и дори не я докоснах. ТОЙ НЕ ПРАВИ НИЩО ... Казва на един мой приятел , че аз знам какво иска и че едва ли не всичко зависи от мен... Аз не исках да правя първата крачка, но вече се чудя какво да правя... Един него съученик ми каза , че той бил много срамежлив и ако чакам той да направи нещо ще има да си почакам. Не знам какво да правя... той е и много наранен от бившата му както и аз от онова момче... Не знам вече... Аз ли да го направя или да изчакам , не ме е страх че ако изчакам той може да се отакже :X:X:X
Ак0 умра , а ти останеш, не забравяй...Аз съм тук копелеее...
Ак0 падна , а ти се хванеш...помни...Аз съм тук копелеее....
Но ак0 се изкача ,а ти паднеш - Не ме ебе копелеее.....
oh my god![]()
Почти всички сме минали през това![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Имай воля и бъди силна.
проумей го докато не се решиш и не събереш силна воля и характер момчетата ще си играят така с теб цял живот