- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене на главата със самобръсначка
Отскоро почнах, 6-7 път ми вече някаде ... остаам си коса нарязвам се брутално . Има ли хора дет правят това да споделят как стаа най лесно
Как със самобръсначка, ти добре ли си ?![]()
Най-лесно с машинка! Няма да се порежеш, няма да се зориш, чиста работа си е с тая машинка!
Моя съвет: МАШИНКА!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Абе ти четеш ли ми въпроса,или пишеш колкото да не заспиш я излез на кафе с твойте приятелки да обсъдите коя как са е лизали и как са и го вкарвали...Първоначално написано от CaribbeanGirl
^Къв ти е проблема бе? Ако трябва да гледам препинателните знаци никъде няма въпросителен знак - значи нищо не питаш! Плюс това ти казах какво да правиш, какво повече искаш?! Със самобръсначка е меко казано - ТЪПО! Това, че се обиждаш не е мой проблем! И не ми казвай къде да ходя, за да не ти кажа кое и къде да си го навреш, okay?!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Погледни темата... за какво иде реч!Първоначално написано от CaribbeanGirl
Ем то момичето ммного правилно си се изказа. Ти кво искаш да ти кажем, като тва което правиш е тъпо и едва ли някои др използва бръснач за главата си. Ако толко искаш да не се режеш дай на някои др.![]()
Ти си яко тъп. Затова не се надявай да има и други злетаци като теб, да си бръснат главата със самобръсначка...![]()
И съответно няма да получиш отговор на умния си въпрос.
Само на мен ли не ми се вижда чаааак толкова странно, някое момче да използва самобръсначка за да си обръсне главата...![]()
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
взимаш си пяна на жилет и се мажеш с нея или гел и двете са добри.изчакваш поне 5 мин за да навлезе гела в косата и кожата и да омекне.след това с бръсначка поне 3 ножчета започваш.най добре е някой дръг да ти го прави по лесно е а и ще внимава да не те пореже.
Ето един нормален отговор(за което,благодаря на автора му "mimssssss".Първоначално написано от mimsssssss
А за индивида който се изрази че съм "яко тъп" този израз може да го казва на село в кръчмата.И да... много хора си бръснат главите бръснач/самобръсначка .... и пример ще ви дам
Ти си жУвотно бе , мен . Мозъка ти е изтекъл при последното бръснене ..![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ама..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
напълно нормално е да си избръснеш главата с бръснач, не ги слушай ония тъпаци![]()
+1Първоначално написано от naviacha
Пробвай с епилатор![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Имам един познат,
който така си бръсне главата,
но според мен е..ъъ леко тъпо![]()
az 6ti eba maikata kurvo nedoraslaПървоначално написано от tonie__
ае, момичета, вие добре ли сте?
супер много хора си бръснат главите с бръсначи, защото става много по-гладко.. особено, ако си с черна коса. това е единствения начин почти да не си личи, че имаш коса.
невежеството ви не ви дава право да нареждате.
а до автора. много грешен раздел си избрал, както може би вече си разбрал.всеки път използвай нова самобръсначка, мажи обилно с гел/пяна и чакай.. най-добре се бръсни след баня, когато от топлата вода косъма е омекнал. също не чакай да стане прекалено дълга косата. ако е станала, първо минаваш с машинка и после със самобръсначката. за по-трудните места около ушите и т.н. може да повикаш подкрепление.