.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    kremen4eto, ти като си се влюбила в него, само в хубавото ли си се влюбила? Не си ли знаела и лошите му страни, но въпреки тях си го заобичала? Моята половинка е по-добър човек от мен като цяло - по-обран, по-добродушен, не е нахален, няма някакви пороци, н си има и лошите страни. Като не му идва от вътре да е романтичен, като не му идва от вътре да говори за чувствата си като е инат и не иска никой за нищо да му помага...аз какво да направя? Примирих се. Приех, че това е той и не се задълбавам в тези му черти от характера. Всеки си има своите кусури и да ги набиваш постоянно не е много приятно. На 25 със сигурност знае кое не ти се нрави, но просто човек е променя трудно. Знам го от опит. И става само, когато той вътрешно се обеди, че трябва да се промени.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Защото е кретен.

Хора като твоя човек не заслужават да имат приятелка.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto

Разбрах те. Не са чак дотам нещата, че да му крещя, но най-вероятно един ден ще избухна и аз и тогава ще видим.
    Не е нужно да крещиш и с говорене става, даже би било по-добрия вариант. Но при мен с говорене не се получи поне първия път. Сега вече и с говорене постигам много Един вид да го накараш да си излее душата пред теб. То от там някъде идват и тези проблеми. Говориш, обясняваш, какво не ти харесва, защо не ти харесва, как би искала да бъде. Изслушваш и неговото мнение. Обсъждате нещата. Просто при този вариант не трябва да приемаш отговори, като "За това вече сме говорили.", "Ядосах се, остави ме намира.", "Не ми се говори за това." и т.н.

Цитирай Първоначално написано от 7227
    така е не е лесно,трябва да има компромиси.Може би той и няма пълно доверие,съдя по себе си,като него съм . Може би с времето и доверието вси4ко ще се нареди.
    И аз мисля, че проблемът идва от доверието. Той още ми го няма напълно.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    kremen4eto, ти като си се влюбила в него, само в хубавото ли си се влюбила? Не си ли знаела и лошите му страни, но въпреки тях си го заобичала? Моята половинка е по-добър човек от мен като цяло - по-обран, по-добродушен, не е нахален, няма някакви пороци, н си има и лошите страни. Като не му идва от вътре да е романтичен, като не му идва от вътре да говори за чувствата си като е инат и не иска никой за нищо да му помага...аз какво да направя? Примирих се. Приех, че това е той и не се задълбавам в тези му черти от характера. Всеки си има своите кусури и да ги набиваш постоянно не е много приятно. На 25 със сигурност знае кое не ти се нрави, но просто човек е променя трудно. Знам го от опит. И става само, когато той вътрешно се обеди, че трябва да се промени.
    Само че няма как да не обърна внимание когато той ми го натяква ли натяква. Когато ми напише един гаден sms и аз му звъня да се разберем поне за момента. Ама той ми затваря и ми пише, че нямало к'во да обсъждаме, всичко му било ясно и т.н. ... Някак си, не виждам как може да се свикне с такова нещо. Поне малко трябва да се смекчат нещата. Напоследък се опитвам да му обясня, че колкото и да ми е изнервен трябва да ми казва нещата директно, но не грубо, защото можем да разрешим проблема и без да ревем и да се нараняваме. Разбра ме и се замисля повече аз как ще реагирам на думите му, преди да каже нещо.
    Естествено, че човек има и своите лоши страни и аз мога да го обичам и с тях. Но той трябва да се научи да споделя терзанията си, да се научи, че понякога и той греши (понеже той си мисли, че винаги е прав) и да разбере, че съм С него, не срещу него.

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Защото е кретен.

Хора като твоя човек не заслужават да имат приятелка.
    Може и така да е.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Не е нужно да крещиш и с говорене става, даже би било по-добрия вариант. Но при мен с говорене не се получи поне първия път. Сега вече и с говорене постигам много Един вид да го накараш да си излее душата пред теб. То от там някъде идват и тези проблеми. Говориш, обясняваш, какво не ти харесва, защо не ти харесва, как би искала да бъде. Изслушваш и неговото мнение. Обсъждате нещата. Просто при този вариант не трябва да приемаш отговори, като "За това вече сме говорили.", "Ядосах се, остави ме намира.", "Не ми се говори за това." и т.н.
    Ами то и при мен с говорене трудно се получава. Аз обяснявам, той ме слуша, уж разбира, а след 2 дни сякаш не сме водили този разговор. Като че ли схваща повече с действия, като се види отстрани, че постъпва кофти. Като някой негов приятел му каже "Защо се държиш така с момичето?". Явно мисли, че аз само търся причина да го обвиня, но когато по някакъв друг начин (освен моите разговори) разбере, че съм била права, започва да се поправя и да търси начин да се промени.
    Извод: Разговорите не помагат, трябва ми друго решение.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Ами то и при мен с говорене трудно се получава. Аз обяснявам, той ме слуша, уж разбира, а след 2 дни сякаш не сме водили този разговор. Като че ли схваща повече с действия, като се види отстрани, че постъпва кофти. Като някой негов приятел му каже "Защо се държиш така с момичето?". Явно мисли, че аз само търся причина да го обвиня, но когато по някакъв друг начин (освен моите разговори) разбере, че съм била права, започва да се поправя и да търси начин да се промени.
    Извод: Разговорите не помагат, трябва ми друго решение.
    Е ти си познаваш човека. В този случай най-вероятно бих заложила на някаква скрита манипулация от мен. Да не му говориш и да му се натрпваш, а без дори да се усеща да направиш нещата така, че на теб да ти харесва. Намери начин точно отстрани да му покажеш някои работи. Така, че да усъзнае какво наистина прави. Стигала съм до вариант, в който той ми се кара за нещо. След 2-3 часа правя нещата така, че и той да направи същото. Тогава почвам, като него. С неговите камъни по неговата глава. Иска ти чаша вода, ти се забавяш, той ти мрънкя. След един час ти му искай вода. Помрънкяй малко и после го попитай приятно ли му е било и ти заслужаваш ли това отношение. Като усети как стоят нещата ще му дойде поне малко акъла.

^ Еми да, трябва да имам някакъв замисъл. Искам да направи грешка, да види по държанието ми, че е постъпил зле и повече да не го повтаря. Напоследък ми се получава така. Друг начин няма, разговорите просто не помагат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си