Valdesbg, моите уважения, но се молех да не се включиш. Не, не смятам, че всичко е загубено и напоследък съм доста изнервена, за да търпя подобни упреци.
Точно сега не мога да си позволя да кажа майната му и да зарежа него и щастието, което както казах, също го има. Имам проблеми, при които успешно е до мен и ме подкрепя и търсим заедно изход. Дори в момента преживяваме заедно нещо, което много ни сближава.
Честно, проблеми като дребнавостта му, за мен са много малки и никак не са повод да го зарежа. Но това не пречи да направя тема, за да потърся изход.

Нека се опаря, ще знам. Какво като има проблеми със себе си? Може аз да съм тази, която ще му помогне да ги разреши. И мисля, че ще се получи с търпение. Ако не се получи, поне ще съм опитала. Определено не съм от тези, които се отказват лесно, аз дори и трудно не се отказвам. Нещо ми казва, че си заслужава.

filmimilmi, не съм сигурна дали си прав. Това с противопоставянето ... няма ли да помисли, че съм срещу него? Това "такъв съм си" го е казал веднъж-два пъти, не при всеки спор.