Valdesbg, виж, питах във форума подобни неща, защото всички, които ни познават, казват, че сме много шастливи, че ще се задържим дълго време заедно, че сме достатъчно находчиви да разрешим всички проблеми и че засега се държим един за друг много здраво. Няма как да не се заслушам в тези думи. Това са познати и непознати, които просто ни виждат как се смеем, държим за ръце, утешаваме един друг. Приятелите ми знаят за тези проблеми, но казват "Опитай, той си заслужава!" Може и да го казват, просто защото знаят, че няма да се откажа, но съм си такава.

Повярвай ми, много ще съжалявам ако се откажа сега. Борих се за това момче със зъби и нокти, били сме на какви ли не етапи в отношенията си. От първия миг, в който го видях си казах, че един ден ще бъда с него. И сега да се откажа? Сега когато след всичко, най-после сме заедно и имам възможността да се докосна до сърцето му? Ако го направя, няма да съм аз.

Тук описах лошите страни на връзката ни. Но заради останалите (хубавите) си заслужава да опитам ... ако трябва и ще се променям, ще променям него ... всичко ще опитам. Чак когато опитам всичко (без естествено да се унижавам), ще се откажа. Такава съм като човек.

Може да обичам, но съм добре с главата, така че под влакове няма да се хвърлям. Засега