^ Тогава защо всички казват, че е благодарение на мен? Аз мога да ти отговоря с примери.

Казва, че и двамата имаме недостатъци, които трябва да оправим като си помогнем един на друг.

Не искам да бъда кучка, да налагам мнение като го оставям без избор. Той иска кротка жена, не кукла на конци, а жена която да е спокойна и да не взема крайни решения при първия проблем. Затова и ще бъда такава. Ще му давам напътствия, не закони. Оправяла съм проблеми с него така. Той цени търпението, точно защото съм първата, която го е докарала до тук без да го зареже. И това не означава, че свиква да го търпя, а аз да ме тъпче. А той разбира, че съм кроткото и спокойно момиче, което той иска и че заслужавам това, което аз искам от него. Личи от действията му.

Снощи: Обеща ми вечер насаме, много гушкане, много нежност, Знаеше, че много я искам и че имам нужда от това. Братовчедка му се обади и каза да излезем да пием по нещо, но после вечерта прерастна в малък купон у тях. Бях разочарована, че не получих това което искам. Той ме попита дали се сърдя. Казах "Не". Като си тръгвах се пръсна от извинения, че не получих обещаното. Каза ми "Радвам се, че не ми се сърдиш, не исках да се получи така. Утре ще ти се реванширам." И ще го направи .... Ако бях направила проблем от това щеше да ми каже "За най-малкото се цупиш, да не е края на света" и щеше да е прав.