Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Мисълта ми беше друга...той изобщо не е трябвало да приеме, щом ти е обещал. За това ти не отговаряш, но трябва да му покажеш, че за теб е важно да има приоритети и отговорности. Колко човека ти поставяш преди него? От какъв характер - роднини, приятели, познати? Колко - той? Защото в случая според мен той е поставил братовчедка си пред теб и над собственото си обещание. И на моя мъж братовчедка му идва в града 2 пъти за 2 седмици, излязохме с нея, но бях попитана и предупредена 2-3 дни предварително, те се виждат 3 пъти в годината и стояхме заедно за около час-час и нещо...После си останахме двамата. Можел е да пие 1 малко за 1 час и пак да си изпълни обещанието или изобщо да отклони поканата. Това аз разбирам като мъжка постъпка и като уважение към половинката.
Права си. Но ние в темата обсъждаме неправилните му постъпки и как да ги поправим. Не съм изненадана, че е сгрешил и ти не бъди ... Само не трябва да се повтаря.
Ти очевидно си случила на човек, радвам се за теб. На моя му трябва малко помощ обаче.
Не трябваше да приема, разочарова ме, разбра го, разкайваше се. Ще видим какво ще направи по-нататък.