- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е такъв и какво да направя?
Има разлика между груб и директен. Схващаш ли я?
Пак те питам - защо са ти различни мнения, след като няма да променяш нищо в ситуацията, включително и себе си?
Един коментар нямаш, в който да изразиш някакво готово решение, развитие, намерения, които смяташ да приложиш. Само казваш "Благодаря" на всички лигави мнения и се опитваш да докажеш колко не съм прав аз и още няколко човека, които не ти играем по свирката. Не за друго а защото не ти се иска да допускаш че си взела грешно решение преди година и нещо. Което пък доказва още един път че ти имаш да доказваш нещо на себе си. А това пък свидетелства за едни по дълбоки размишления и изводи. Имаш доста трески за дялане.. обаче не искаш да ги почнеш.
С една дума - като на рожден ден е ситуациятаА кой е рожденника?
Темата ми е достатъчно интересна. Защото искам да видя практически пример за самонавиването на даден човек че първоначалното решение, което е взел винаги е правилно. И неотстъпчивостта пред всички други възможности.. просто защото така е решил че трябва да бъде. Както и арогантността да смята че няма начин да сбърка при никакви обстоятелства. И наглостта да се репчи пред други хора, които културно му обясняват че нещата не са така.
Хев фън![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House