Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
Цитирай Първоначално написано от darsi1819
Никои не може да те разбере по добре от мен
Бях в същата ситуация. Незнам как е при вас, но при нас това започна след 5 месец на връзката ни. В началото си мислех че с времето ще му мине, но когато вече стана нетърпимо, седнах и поговорих с него, обясних му как се чувствам,как изглежда тои в моите очи, дадох му примери, за да може да се постави в моето пложение... А тои след всяко мое изречение се опитваше да се защити да каже че не е така, но го помолих поне веднъж да ме изслуша докраи- млъкна, намръщи се, обърна се да не ме вижда, но ме изслуша и цял ден не ми проговори. Вечерта ми се обади излязохме, каза че не е разбирал че това е толкова дразнещо и не го е правел нарочно- ОБЕЩА че ще престане с това. Но след 2 седмици ми се наложи отново да проведа с него същия разговор. Няма идеален човек, а и като се замисля този недостатък не е чак толкова фатален- има такива които изневеряват, бият и мн. др. Шансът да се промени е минимален, но моя понякога с месеци не го прави.
С 2 думи си се примирила с него. Доколкото разбрах има известна промяна, но не цялостна. На теб харесва ли ти така?
Може и да не е цялостна промяната, но е доста голяма. Но както и ти каза "Честно, ако не компенсираше тези моменти с хубави, досега да съм го зарязала, но има дни, в които е страхотен, мил, грижовен, би направил всичко за мен". Никога няма да намеря идеален поне да бъда с човека когото обичам.