.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Нормално ли е това ? Трябва ли да се тревожа !?

Хора ... нормално ли е за втори път да ми подранява с 5 дена ... попринцип менструацията ми е винаги през 28-29 дена но за втори път ми идва по рано с почти седмица ... нужно ли е да се притеснявам ... ??? Моля отговорете !

от колко време имаш цикъл ?

попринцип ако имаш от скоро е нормално да се случва така и все пак мисля, че дори да не ти е от скоро няма за какво да се притесняваш защото е възможно да ти дойде и на 20 - тия ден или на 26 - тия или там някъде мисля че е нормално дано да съм помогнала и да няма някакъв проблем

На колко си и от колко време имаш цикъл?
    Нормално е, и на мен ми е така. може да се получи при смяна на климат, малки кистички (не са опасни), ако си пила медикаменти и т.н. Не се безпокой Но ако ще се успокоиш, иди на гинеколог.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    На мен пък всеки път ми закъснява с 4 дена когато за последен път ми дойде на 8-ми и сега трябваше да ми дойде на 6-ти, то ми дойде на 10-ти
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на ameli
    Като се притесняваш толкова иди на лекар. Закъсненението както ти казаха се дължи на стрес, промяна в климата, лекарства.. Успех :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако ти е дошло от скоро е нормално да ти подранява както и закъснява. Закъснява от медикаменти като антибиотик или от смяна на климат. Подраняма от смяна на климат и т.н. Няма защо да се притесняваш!

Град
    Пловдив

...

Напълно нормално е ... Особено сега с тези резки смени на времето,така че няма от какво да се притесняваш... Още повече ако имаш цикъл само от 2-3 години... На мен за 6-7 години, още ми прави номера ...
    Няма път към щастието...Щастието е пътят!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си