- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нормално ли е това ? Трябва ли да се тревожа !?
от колко време имаш цикъл ?
попринцип ако имаш от скоро е нормално да се случва така и все пак мисля, че дори да не ти е от скоро няма за какво да се притесняваш защото е възможно да ти дойде и на 20 - тия ден или на 26 - тия или там някъде мисля че е нормалнодано да съм помогнала и да няма някакъв проблем
![]()
На колко си и от колко време имаш цикъл?![]()
Нормално е, и на мен ми е така. може да се получи при смяна на климат, малки кистички (не са опасни), ако си пила медикаменти и т.н. Не се безпокойНо ако ще се успокоиш, иди на гинеколог.
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
На мен пък всеки път ми закъснява с 4 денакогато за последен път ми дойде на 8-ми и сега трябваше да ми дойде на 6-ти, то ми дойде на 10-ти
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Като се притесняваш толкова иди на лекар. Закъсненението както ти казаха се дължи на стрес, промяна в климата, лекарства.. Успех :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ако ти е дошло от скоро е нормално да ти подранява както и закъснява. Закъснява от медикаменти като антибиотик или от смяна на климат. Подраняма от смяна на климат и т.н. Няма защо да се притесняваш!![]()
Напълно нормално е ... Особено сега с тези резки смени на времето,така че няма от какво да се притесняваш... Още повече ако имаш цикъл само от 2-3 години...На мен за 6-7 години, още ми прави номера ...
![]()
Няма път към щастието...Щастието е пътят!...