- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо свърши
Защо свърши наи-дългата ви връзка ? Каква беше причината ? И колко време беше тя ?
П.С. Докато четох темата "наи-дългата ви връзка" ми стана интересно как нещо толкова дълго може да свърши и каква би била причината ...![]()
Бяхме 2 години и половина заедно.Той спря да ми обръща внимание,много ревнуваше...всъщност той само това правеше,все го нямаше - или беше някъде по дискотеките или играеше белот и т.н.Само ме дърпаше надолу.Много се чудих дали да го оставя,накрая намерих човек,с който се чувствах страхотно(сегашния ми приятел,който страшно много обичам) и тогава вече го оставих.Нямаше смисъл да съм с бившия,с него само тъпчех на едно място,просто се бях привързала към него.Но сега даже не искам и да се виждаме(не съм го виждала откакто скъсахме).Та сега съм ужасно щастлива с приятеля ми и не бих го заменила за нищо на света![]()
Днес скъсах с моят приятел, с който ходехме година и 9 месеца .. Ние много се карамехме - всеки ден .. и то за глупостии .. и от тези всички проблеми вече не исках да излизам с него .. защото само се тормозя и само се ядосвам .. и от там още повече почнахме да се карамее ии започна да ми казва, че не съм му обръщала внимание .. обиждаше ме .. Даже по някой път ми биеше шамари .... Още го обичам .. но не мога да търпя това .. ! Сега цял ден мисляя за него .. и не знам какво да правя .. да се върна ли при него или не .. Вие как мислитее ?
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Недеи ще страдаш повече ! Един път бивш,завинаги бивш !Първоначално написано от pussucetka
Недеи ще страдаш повече ! Един път бивш,завинаги бивш !Първоначално написано от pussucetka
Напълно съм съгласна не се връщай при негоПървоначално написано от didi0804
Ще те удря ....
Малиии как оспамихме темата![]()
Щот кондукторката си помисли, че може да кара рейса.
Temet Nosce
벨야카
5 месеца,aз го зарязах,щот не бяхме от 1 и същ град
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защото той ревнуваше страшно много от всички.Дори от неговите приятели, от брат му, имало е случаи, в които да изревнува и от собствения си баща.Започна да ме удря, да ми вика и т.н за най-малкото и дори не знам какво целеше с това.Поставяше ми ултиматоми, можех да излизам само когато той ми позволи, излизах с определен кръг от хора, с други ми беше забранявано и всякакви такива глупости.
Е вие бихте ли издържали в такава връзка ?![]()
Най-дългата ми е 1 година и 1 месец.Те ме заряза с някакъв филм, накратко казано "Много се караме".По-късно разбрах реално,не от нея разбира се,защото съм завършвал даскало и са й напълнили "Тумора" с глупости,че ще се промени всичко,че ще я зарежа и някви такива филми.Аз й казах,че някой ден ще съжалява![]()
Скъсахме, щото осъзнах, че не го харесвам достатъчно. Той беше готин, но явно не е било писано да сме заедно.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
2 години близо бяхме заедно. Той ми беше първата истинска любов, както и аз на него. В началото всичко беше супер, обичахме се много, но след известно време дойде период, в който нещата просто се бяха изчерпали и края се виждаше... Една вечер, след поредния скандал, реших, че няма смисъл да се отлага повече и сама сложих краяБеше ми много кофти над година след това, но все пак го преживях
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
6 месеца...
Скъсахме , защото не бях готова за сериозна връзка ( бях на 14) и най-вече защото тогава имах чувства към един боклук ...
Сега разбирам , че той е бил едно от най-свестните момчета с което съм излизала и освен това той много ме харесваше . Много го нараних и съжалявам ...![]()
и до сега не мога да намеря , момче на което толкова да му пука за мен ...
Обмислях възможността да се съберем , но знам , че няма смисъл , защото аз пак ще прецакам всичко и ще го нараня ...
Memento mei, memini tui!
хмм.. 4 години + няколко месеца.. уж ми беше голямата любов/ама и аз си бях малко патенце/ та след време го разбрах що за стока е.. карахме се биехме се и кво ли не... на много пъти съм слагала /уж/ края но винаги ме е обеждавал да се върна... после се преместих в друг град и постепенно спрях да му отговарям на обажданията и т.н. общо взето той е най-голямата ми грешка![]()
![]()
![]()
![]()
I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*
11 месеца .... голямата ми любов . Ние много се карахме - всеки ден .. и то за глупости . Лъга ме, обижда ме, изневерява ми! Много мe нарани .... a aз не мога да търпя това .
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
амииии 7 месеца и малко, голямата ми любоф.
реално аз съм виновна за това че скъсахме,той много ме обичаше тогава,на мен ми беше все едно. чак след година разбрах,че не мога и не искам да съм с друг, събрахме се пак за кратко тая година и не се получи. просто тооолкова много сме се променили. а аз все още не искам никой друг и общо взето единственото нещо,което правя е да излизам с некви мъже,за да ме разсейват и все се надявам,че ще се намери някой по-добър.. и най тъпото е,че аз просто търся някой,който да ми напомня за него.
а той е такъв боклук..
Година и девет месеца беше и скъсахме заради разминаване на интереси ... писване ... и беше останала само някаква привързаност ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...