- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Избор....?
Здравейте! Трябват ми съвети ето за какво: харесвам 2 момчета....и не мога да избера един от двамата..и двамата са хубави..единият е с по-добър характер..,но е от друг град (сега сме заедно на лагер,но лагера свършва след няколко дни..)а другото момче е от близък град и малко повече ми харесва външно...,но не го познавам добре...
и не мога да реша...та вие на мое място какво бихте направили..? Моля без обиди и излишни коментари
![]()
Ако бях момиче,бих ги опознала и 2мата и тогава сама да преценя![]()
Няма такова нещо - да харесваш и двамата..Все пак единия те влече повечко - тогава бъди с него..
Но с тази тема показваш,че не знаеш какво искаш..И,че щом се допитваш до форума с такава безсмислена тема - най-вероятно не си готова за връзка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
Ами...аз знам кой ме влече повечко...обаче този който ме влече повече не го познавам толкова колкото познавам другото момче! И да права си наистина не знам какво искам...за това се допитвам до вас защото сама не мога да реша!Първоначално написано от SmilezZz
Първоначално написано от beBeTOoOoooo
Ми дай да решаваме ние вместо теб..хаха.Ми опознах ги и реши със кой ще ти е по-добре.
Хора много , Човеци малко !
И двамата ли са ти предложили ?
Не! Просто аз ги харесвам нз. дали те ме харесват или някой от тях, просто искам да избера ЕДИН от двамата и да се сближа повечко с него!Но не мога да избера...както казах и по-нагоре!Първоначално написано от wasch0
Непремено ли трябва да "харесваш" един от тях !?Първоначално написано от beBeTOoOoooo
Щом не можеш да избереш занчи не харесваш достатъчно нито единия, нито другия![]()
Ами защо не опиташ да поговориш и с двамата по различни теми . . . Опознаи характерите им . . .. . и тогава избери с кой повече да се занимаваш
![]()
Ти пъказ ако не съм обвързан се занимавам с колкото дойдат 2-3-5-6
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
След като и 2мата не са в твоя град - откажи се. Намери си някой по-близко. Ако толкова настояваш за тях - опознай ги по-добре и ще разбереш сама :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Опознай ги и двамата, виж ги що за хора са... ии тогава реши кой ти допада повече.
п.п.Друг е въпроса дали този, който ти ще избереш те харесва.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не бързай!Опознай ги добре и двамата и след това избирай.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Благодаря ви за отговорите..!![]()
Опознай първо и другия, ако е по-готин с него, но съм сигурен, че единия има нещо, което не ти харесва, така че...
Не можеш да харесваш двама едновременно.По-добре се опитай да разбереш към кого всъщност имаш чувства и да атакуваш именно там.![]()
Офф какви са тия глупости и безмислени теми бе .. Дай ако искаш ние да ти кажем и какво да папкаш за закуска,обяд и вечеря, какво да правиш с живота си и т.н. Същата история - неможела сама да реши затова питала с кой да се забучи.. Опазил ме Господ от това да немога и толкова да разчитам на собствената си преценка![]()
"Харесвам две момчета и двамата ги харесвам много" wtf? Да ти кажа, няма абсолютно никакво значение кой ще избереше, не харесваш никой достатъчно, щом харесваш двама едновременно....
+1Първоначално написано от wasch0
аз като момче бих опознал добре и двете момичета и което ми харесва повече с него
твоя случай:който е по близо е по добрия вариант