.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Кой характер ви допада в едно момче .. кой черти ..

Темата е за момичетата , искам да разбера кой черти в характера на момчето им допадат най-много

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Амиии момчето трябва да е:
    забавно
    честно
    да се държи яко, а не да ме дразни или да се прави на шут
    умно

...ииии това е за характера(май)

п.п. Пише се коИ черти
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на ameli
    1. Чувство за хумор, но в определени граници :P
    2. Да не е перверзен и да не мисли само за ебане
    3. Да има чувство за мярка, но все пак да отстоява своята позиция, но все пак да не прекалява с действията си..
    4. Да ме разбира и да ме подкрепя :P
    5. Да бъде грижовен и пак да не прекалява

ух, ако ми намериш такъв, цена няма да имаш все на някой му липсва нещо но пък няма перфектни хора :P излиза, че най-важното е да има чувство за хумор и мярка..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Да бъде истински, да не се прави на шут, да е честен, забавен, да се държи добре, да не се сърди за най-малкото и да не е прекалено ревнив!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Чувството за хумор,обикновено си избирам по-умни от мен ии да се държи мило(не минаги обаче!).
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Искреност,на основата на нея според мен се градят добри взаимоотношения.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    2. Да не е перверзен и да не мисли само за е**не
    3. Да има чувство за мярка, но все пак да отстоява своята позиция, но все пак да не прекалява с действията си..

ух, ако ми намериш такъв, цена няма да имаш все на някой му липсва нещо но пък няма перфектни хора :P излиза, че най-важното е да има чувство за хумор и мярка..
    Четеш ми мислите
    *сън*

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Естестнвено - да е забавен и умен.
    Да има оригинално мислене.
    НЕ искам да ми е отдаден.
    Мечтател, но не и да живее във фантазиите си.
    Амбициозен.
    Авантюрист, човек на риска.
    Непусик и бунтар до една степен.
    Трябва е много упорит, намоменти дори инатлив.
    Отвреме - навреме да е грижовен.
    В никакъв случай страхлив! [Срещала съм момчета, които са по-страхливи от мен. Гадно е! xD]
    Дисциплиниран.
    -------
    стигат ли за да не съществува такъв екземпляр? xD
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Няма някакъв определен характер, който да ми допада. Общо взето всеки път се изумявам как харесвам все по-различни от предишните
    Но като цяло много ценя искреността, амбициозността, чувството за хумор, самото отношение към мен, да обича да поема рискове и да не му пука особено за мнението на останалите... и естествено да е умен
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    някъде, където няма земетресения
    Идеалният мъж - този който се прибира навреме вкъщи, пазарува, готви, мие чиниите, занимава се с децата. Оттук следва извода - идеалният мъж е жена.

Град
    София
    най ми харесва тая черта дето разделя гъза и на две!

Ми горе доло покривам тези критерий Без номер 2 и 5 ако обичам някой няма как да не сам прекалено грижовен ..

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Амбициозен.
    В никакъв случай страхлив! [Срещала съм момчета, които са по-страхливи от мен. Гадно е! xD]
    Дисциплиниран.
    -------
    Се някаде го има

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Прати ми, Господи, съпруг мил, умен като никой друг,и да е силен и красив,да, знае да е мълчалив,и да обича да ме слуша,и да не пие, да не пуши,парички много да изкарва,да ме обича, да ми вярва,да не скитори все навънка и като харча, да не мрънка; гърба ми вечер да разтрива,с одеялото да ме завива; и моля се да ме разбира и отговора да намира,когато питам някой път не ми ли е голям гъзът. И щом му стана аз съпруга,да не поглежда вече друга !!!

Ето ми го идеала
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Прати ми, Господи, съпруг мил, умен като никой друг,и да е силен и красив,да, знае да е мълчалив,и да обича да ме слуша,и да не пие, да не пуши,парички много да изкарва,да ме обича, да ми вярва,да не скитори все навънка и като харча, да не мрънка; гърба ми вечер да разтрива,с одеялото да ме завива; и моля се да ме разбира и отговора да намира,когато питам някой път не ми ли е голям гъзът. И щом му стана аз съпруга,да не поглежда вече друга !!!

Ето ми го идеала
    Отговарям на него Даже имам 2 работи..

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89

Ето ми го идеала
    Ти търсиш ангел не мъж !

Да е умен,много умен.
    Цитирам MaLkaTa_LaDy :"Да има оригинално мислене."
    Много ме впечатляват интелигентните хора ,особено ,ако са представители на мъжкия пол.
    Да има кавалерско държание (е нямам напредвит да ми отваря вратите или да ми дърпа стола) ,просто да знае как да се държи с едно момиче ,независимо дали тя ще му е просто приятелка ,гадже или ако щеш и сестра.
    Да е земен,тоест да гледа на нещата реалистично,а не да живее в някакъв измислен свят.
    Да има амбиции,които да ги следва ,но не с цената на всичко.
    И нещо също толкова важно - Да не е някоя мъжка к***а,която се чуди само как да се добере до някое девойче.
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Търсачка!

ми аз принципно винаги си падам по лошите момчета ,които си падат малко хулигани ;D .
    важно е момчето:
    да има чувство за хумор .
    да е честен .
    да е грижовен и да се интересува от мен . (но не прекалено много )
    може да е леко ревнив ,но да не прекалява
    ..да ме обича !!

и все пак .. ДА СЪЩЕСТВУВА

Каквото и да изброя няма да е същия - гарантирам, все си харесвам еднии, а търся други..

По въпроса: да е с чувство за хумор, да е хубав (поне в моите очи) , да има сиво вещество , да е мил, да не ми се заяжда, да е открит .. все хубави неща.
    Искам и да не пуши и да не пие, обаче хареса ли ти наистина, замисляш ли се изобщо за тези неща?! Приемаш го такъв, какъвто е!

съгласна

aaa, и да добавя още нещо - намирам за отблъскващо пушенето и пиенето, както и дрогирането

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Амбициозен.
    Дисциплиниран.
    -------
    Ей ,един път да отговарям почти на 100% на някакви критерии,е може би на 99%,като не отговарям много на последното

ПП:Абе момичета мамини,златни.Какво лъжете из форумите,искате момчето да има голяма пишка и да знае как да я използва,и тва ви стига

Цитирай Първоначално написано от miletooo
    Каквото и да изброя няма да е същия - гарантирам, все си харесвам еднии, а търся други..

По въпроса: да е с чувство за хумор, да е хубав (поне в моите очи) , да има сиво вещество , да е мил, да не ми се заяжда, да е открит .. все хубави неща.
    Искам и да не пуши и да не пие, обаче хареса ли ти наистина, замисляш ли се изобщо за тези неща?! Приемаш го такъв, какъвто е!
    Сивото вещество са мъртвите клетки на мозъка

Честно казано няма идеал, който да се надявам да срещна или да съм с някого, заради дадените му черти в характера.Всеки един от бившите ми е коренно различен от другия и именно това е правело връзката ни толкова интересна и непредсказуема.Единствено о на което държа е да се разбираме, другото е лесно, ако не лесно - поправимо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си