- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой характер ви допада в едно момче .. кой черти ..
Да, отблъскващо е, но не го включих, защото не мисля, че е черта от характераПървоначално написано от ExplosionsInTheSky
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ми, не е. Ама аз по навик съм свикнала да изяснявам какво им харесвам на момчетата и какво неПървоначално написано от ameli
![]()
Ама разбира се! Голямата пишка компенсира всичко друго! И понеже ти отговаряше на стоте и едно изисквания на малката лейди, та явно...Първоначално написано от remix1912
абе, сещаш се.
Да е с чувство за хумор и да се чувствам сигурна с него.Няма повече![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
вниманието му към мен
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Да е забавен, умен, закачлив ..
Не искам постоянно да ми виси на връта ии да ми казва колко мнгого е влюбен в мене и как силно ме обича защото т'ва ме дразни адцки много!
Е се пак да ми казва че ме обича де ..![]()
Да е мил, да знае какво да казва, да не мълчи постоянно.. г/д е т'ва май
И го имам ..![]()
Бургас
![]()
и на мен ..Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Трябва просто да е умен над средното ниво. Да мисли различно от средностатистическия идиот...Да е добър,спокоен и...просто да се чувствам прекрасно с него...Мога да гледам един такъв човек без да ми стане скучно с часове..дни..дори ако прави най-скучните неща на света,когато спи или просто гледа в една точка.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да е добър, мил, забавен .. е не постоянно да ми говори простащини и да мисли, че е забавен.. да е честен, силен, смел, да отстоява мнението си, да не е перверзен и да мисли само за секс, да е интелигентен, да казва че ме обича.. май е това![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Само незнам защо всички момичета (по напредналите в секс-а) момчето ви да е с голям хуй ама дане ви го слага целия ........ това не мога да го разбера![]()
Ще се комплексирам от тая тема!Имам почти всички качества които едно момиче желае,но не мога да ги покажа.Само великото чувство за хумор го нямам и съм много срамежлив.
На първо място, да е интелигентен и с обширни интереси. Да не е твърде свит, за да може да се води нормален разговор с него. Но не харесвам "отворковци", които се правят на интересни, опитвайки се да впечатлят всяка п*тка. Да може да води интелигентен спор, излагайки собствената си позиция, но запазвайки хладнокръвие. Упорит, интересен.
Чувството за хумор също е от особено значение, макар че има едно качество, което малко хора притежават, а именно да осъзнават кога е неуместно да се смееш. И под това нямам предвид дали си в градския транспорт или вкъщи, а това да улавяш кога на човекът отсреща не му е до смях.
Да не е обсебващ, да не ме преследва и да следи всяка моя крачка. Да ми има доверие и да ми е показал, че и аз мога да му се доверя. Мисленето му да е оригинално, изненедвайки ме постоянно. И под "изненадва", нямам предвид малоумни подаръци и скъпи вещи, а да казва неща, които не съм очаквала да спомене. Да ми съобщава факти, за които не съм и подозирала.
Не обичам твърде романтичните натури, но малки жестове от време на време определено са един голям плюс. Било изненадващо идване до вкъщи или планирана екскурзия до някое отдалечено местенце. Няма особено значение.
Външен вид - не обичам метросексуални екземпляри, вглъбени във външния си вид повече дори от най-суетните момичета. Всъщност, едно нормално изглеждащо момче с дънки и тениска е абсолютно удовлетворително. xD
П.С. Такова момче не съществува.![]()
Има, има. Припознах си момчето тука.Първоначално написано от ThroughStruggle
![]()
Само че плюс това той е доооста чувствителен, понякога изпада в емоционални моменти, ама мен това ми харесва, защото само пред мен е такъв. Аа.. И перверзен в абсолютно хубавия смисъл на думата, когато и двамата сме на кеф.![]()
1. Да има излъчване
2. да е самоуверен ( но не прекалено)
3. да ми е приятно да разговарям с него и да имаме някави общи теми за разговор
4. да е грижовен и да ме защитава пред другите
Толкова ли много искам ...
Memento mei, memini tui!
Изискванията ми са
Да НЕ пуши!
Да е добър в ученето и работата!
Да е забавен - пълен с майтапи , шеги.
Да е грижовен.
Да не ме приема само като гадже , а и като свой приятел.
Мисля че това е достатъчно![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Да бъде истински..Да не лъже и да не изневерява! Да си бъде момче на място! Вече другото мало важно.. дали има чувство за хумор,дали се сърди за всичко..![]()
Ами .. най-важното е да може да му се има доверие,да бъде мил,учтив.. с хумор .. да знае как да те развесели .. ии не знам ;D.
Държа да е искрен.. да има чувство за хумор,да е широкоскроен и да ме разбира..
Също така много ме кефи,когато едно момче показва твърд характер,а всъщност е чувствително.
същотоПървоначално написано от Paramour
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....