Знам, че е на нервна почва и че е нормално (поне според личната ми лекарка), но напоследък ме пробожда доста страшничко : | понякога въздух не мога да си поема (при всяко вдишване ме боли) Най-често ме боли от дясната страна и точно това е причината за притисненията ми... Личната ми лекарка казва само едно... да ходя с приятелки на кафе и да не се оплаквам (да не я занимавам с глупости), но вече взе да ме става страх... Та въпроса ми е... Имали ли сте такива проблеми? От какво точно ви казаха, че са причинени? Как се справяте със стреса?
Нормално е. На 18 си което значи ,че все още се развиваш.
Аз като бях на 14-15 също получавах такива пробождания предимно от дясната страна около сърцето ...
Сега съм на 17 и от време на време ми се случва пак.
Казвали са ми ,че е нормално понеже през тези години организма ти се развива най-бързо ...
Аз си го обяснявам ,че органите също се развиват и на това се дължи пробождането.
Иначе е доста кофти знам .... непредвидимо и стяга доста гадно карайки те да се свиеш като червей.
Мисля че това пробождане може да се дължи и на физическо натоварване ...
Спокойно, и на мен ми се е случвало. Като поемаш въздух те пробожда. В продължение на 2-3 минутки. Ами това вероятно са междуребрените мускули, така че не се притеснявай
Да кажа и аз по темата аз съм на 17 и имам същият проблем като теб,но не се притеснявам защото е от разтежа...това го знам от лекар така че бъди спокоен