.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на spopi

Приятел или гадже

Знам има много теми. Но ето как седят нещтата.Значи харесвам едно момче обаче преди той много ме харесваше и някокло пъти ми предлага. Аз оказвах боже (ама съм шматка) останахме приятели но нещто в последно време май нещтата се обърнаха към мойта страна и почнах да го харесвам. Май и той има още чуства към мен нали не съм сигурна на 100% но с това впечатение останах.Да звучи тъпо това което ще кажа не от хубавците но мен ми харесва пък до някаква степен доста се запълваме.И се чудя сега аз ли да му предложа или няма смисъл.А и двамата сме доста срамежливи пък той много не може да си изразява чуствата.Един ден реших да говоря с него думите с ченгел от устата му ги изкарах.

Супер фен
    Намекни му, че го харесваш пък ако и той те харесва то ще стане от самосебе си УСПЕХ !

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Цитирай Първоначално написано от wasch0
    Намекни му, че го харесваш пък ако и той те харесва то ще стане от самосебе си УСПЕХ !
    +1
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Град
    някъде, където няма земетресения
    Давай смело! 99.9% гаранция че няма да ти откаже! Дори мога смело да заявя, че той на това се надява!(Да му предложиш...)

Мега фен Аватара на ameli
    Кажи му, че го харесваш, а дали ще ти предложи - той ще реши :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ами този момент е малко тънък.Ако ти е предлагал а ти си му отказвала и изведнъз ти го харесваш...е няма да ти е лесно да се докажеш.Обясни му как стоят нещата,кажи му че го харесваш,кажи му че се чустваш глупаво след като той ти е предлагал преди а т иси му отказвала а сега е обратното и го остави той да реши дали да тръгнете или не
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Казваш му и го оставяш той да реши какви ще бъдете оттук нататък...
    Може още да си те харесва и да иска да е с теб, но не изключвай и другия вариант - да те отреже, за да ти го върне... Все пак рискувай - нищо няма да загубиш ако пробваш, може само да спечелиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Rousse

Re: Приятел или гадже

Как стават все така при вас нещата... неска не го харесваш, утре изведнъж го харесваш....
    Като те е искал, не си се дала. Ся като го искаш идваш да опяваш... Няма да давам съвети, да си мислила навреме какво искаш...

Супер фен Аватара на spopi
    Много добре съм знаела какво искам да точно това съм искала да не бъда с него защтото съм нямала чуства защто да бъда с човек който не изпитвам ништо.Ако съм имала чуства шех да кажа "ДА"

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от wasch0

но в никой случей не му казвай директно
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си