.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

обезкосмяване

абе то има много такива теми ама никой не пише та интересуваме как може да обезкосмя онази част около ануса и другата част която се намира след тестисите

Re: обезкосмяване

Цитирай Първоначално написано от 7upaLka
    абе то има много такива теми ама никой не пише та интересуваме как може да обезкосмя онази част около ануса и другата част която се намира след тестисите
    ми има много начини има лепенки за обезкосмяване (малко боли) самобрасначка ама трябва да внимаваш .. за друго не се сещам ,,, за кво ти е пак и ануса да си обезкосмяваш ти мъж ли си ?
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    ми има много начини има лепенки за обезкосмяване (малко боли) самобрасначка ама трябва да внимаваш .. за друго не се сещам ,,, за кво ти е пак и ануса да си обезкосмяваш ти мъж ли си ?
    лична хигиена

лична хигиена
    ми според мен не е необходимо освен ако не е прикалено трагично положението,поне аз нямам никъв интерес към ануса на мъжа и не ми прави впечатление.
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на mlakniwe

Аз съм пробвал с кола маска и боли доста-но само отпред се обескосмявам-то нямам другаде и после ако остане нещо с пинсета го махам но с колата маска много болиии особенно на онъз работа, но си заслужава после си гладичък, ако ти се играе пробвай с пинсета, но отнема няколко часа и боли много-говоряти само за предната част-на гъза и токите не съм пробвал-понеже нямам и да имам не си личат много и не ме ебе, но отпред е най важно

Супер фен
    Град
    увас ;p
    с запалка

Мега фен Аватара на KumchoValcho

След като има тестеси май е мъж, не мислиш ли..

Космите там действително пречат на хигиената.

по темата : Бръснач, кола маска.

[quote="KumchoValcho"]

Не е точно така, и тая на аватара ти има топки, ама уж е жена
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

[quote="IRule"]
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho

Не е точно така, и тая на аватара ти има топки, ама уж е жена

Не знам как стой въпроса с мъжката хигиена, но за мен е странно мъж да се обезкосмява около ануса. Ама аз харесвам почти всички косми по мъжкото тяло, така че ...

Бръсни се .......... само да знаеш ,че първите няколко пъти , първите няколко дена мн е досадно кат се опират в бельото малките косъмчета (ако носиш такова )

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    с запалка
    да бее ще вземее да пръднее и ще напрайй лошаа работа !

лична хигиена
    ми според мен не е необходимо освен ако не е прикалено трагично положението,поне аз нямам никъв интерес към ануса на мъжа и не ми прави впечатление.
    може да е хетеро момчето ;д все пак .. ако искаш да ги прмахнеш иначе за по дълго време върви на кола маска .... божее гледах една реклама и отзад пишеше "Цели крака 24лв. 1/2 крака 12лв. ..." кой ще отиде да му направят кола маска само на едини крак

Цитирай Първоначално написано от deezy
    лична хигиена
    може да е хетеро момчето ;д все пак .. ако искаш да ги прмахнеш иначе за по дълго време върви на кола маска .... божее гледах една реклама и отзад пишеше "Цели крака 24лв. 1/2 крака 12лв. ..." кой ще отиде да му направят кола маска само на едини крак
    май май е ставало въпрос за кола маска на двата крака, но под коленете

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Тая на аватара ми няма топки, тва са просто клюки

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Тая на аватара ми няма топки, тва са просто клюки
    Ти па откъде си сигурен/на?

Във всички случаи е много грозна/грозен.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Не искам да правя реклама, но препоръчвам ти Gilette най-доброто за един мъж (или поне аз използвам самобръсначка)
    Само гледай да не смъкнеш и нещо друго освен космите.
    Schhh! Hear the silence...

Кола-маска при козметик.
    Прежали срама и минималната болка (на ануса не боли), защото кола-маската има много предимства - отстранява космите заедно с корена им, по-дълготраен е ефектът (поне 2 седмици после не растат косми), и след често правене на кола космите стават по-слаби (разбирай тънки), растат по-нарядко и т.н.
    При бръснене космите стават по-дебели, по-груби, по-боцкащи и се получава порочен кръг на обезкосмяване и повторно поникване. При бръснене се увеличава шанса от един космен фоликул да изскача повече от 1 косъм (т.е. например 3 косъма на едно място), а също така ще стигнеш до момент, в който през ден ще трябва да се бръснеш.
    Само кола-маска!

Послушай ме.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Кола-маска при козметик.
    Прежали срама и минималната болка (на ануса не боли), защото кола-маската има много предимства - отстранява космите заедно с корена им, по-дълготраен е ефектът (поне 2 седмици после не растат косми), и след често правене на кола космите стават по-слаби (разбирай тънки), растат по-нарядко и т.н.
    При бръснене космите стават по-дебели, по-груби, по-боцкащи и се получава порочен кръг на обезкосмяване и повторно поникване. При бръснене се увеличава шанса от един космен фоликул да изскача повече от 1 косъм (т.е. например 3 косъма на едно място), а също така ще стигнеш до момент, в който през ден ще трябва да се бръснеш.
    Само кола-маска!

Послушай ме.
    Не си права за бръсненето.Доказано е, че космите не стават по-дебели, по-груби, по-боцкащи и т.н.
    Давали са филми за тия работи.

ъъ бикче мой човек ! най простото нещо , което не е и скъпо !
    за коли маски и епилации * вече са екстри !

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не знам, обаче, след бръсненето 4 дена ходя все едно съм яздил бик...адски боде.

Така или иначе това е вариантът. Лазер е най-готиното, но ме е срам да отида.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    FuckedUp, напротив. Аз съм на същото мнение, защото в началото при мен стана точно така. След това минах на кола-маска и вече около 7 години съм само на нея. С времето абсолютно навсякъде космите ми станаха значително по-редки и тънки Така че съветвам автора да зареже тия самобръсначки и да си направи нещо по-трайно и качествено. А ако става за въпрос лазерната епилация е най-добра ама е доста скъпичка
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    FuckedUp, напротив. Аз съм на същото мнение, защото в началото при мен стана точно така. След това минах на кола-маска и вече около 7 години съм само на нея. С времето абсолютно навсякъде космите ми станаха значително по-редки и тънки Така че съветвам автора да зареже тия самобръсначки и да си направи нещо по-трайно и качествено. А ако става за въпрос лазерната епилация е най-добра ама е доста скъпичка
    Така си мислиш.Преди да гледаш, няма да знаеш Имаше 1 сравнение с бамбука..Нали знаеш когато бамбука е порастнал се огъва, демек като са ти дълги косъмчетата - не боцкат.Когато бамбука се счупи на 2 се огъва по-трудно.Имаше и много изводи от кола маската и бръснача...Ще потърся и ще ти пратя линк на лс

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    FuckedUp, възможно е - при всеки е различно, но все пак бръсненето не е най-удачното, а и е адски заангажирващо - ако не всеки ден, то през ден трябва да се занимаваш Аз лично нямам нерви и затова предпочитам нещо по-трайно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    FuckedUp, възможно е - при всеки е различно, но все пак бръсненето не е най-удачното, а и е адски заангажирващо - ако не всеки ден, то през ден трябва да се занимаваш Аз лично нямам нерви и затова предпочитам нещо по-трайно
    Права си.Не е най-удачното и да,адски заангажирващо е.Правил съм си кола маска и много ме боли.Особено на интимните места

Абе моя приятел има доста косми около ануса. На мен не ми пречат, не съм и забелязала проблем с хигиената му (слава Богу ) ... но не пречат ли? .. при ходене до тоалетна .. измиването не е ли по-трудно? Не върви да го питам Изобщо как се справяте с тия косми бе момчета? Там е и някак по-затворено пространството и не може да се види ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си