- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- htc touch pro
Какво мислите за този?
http://pdamart.files.wordpress.com/2...-touch-pro.jpg
не е лош
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Става, но лично аз не бих дал повече от 400лв за GSM ..
Какво искаш да ти кажем? Да телефона е хубав или ако може да се изразя така " последен писък на модата "Купувай го и го пази, има хора който гладуват, докато си купуваш телефон за тези пари и ще е грехота, ако го счупиш. Моя е подобен и съм доволен.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Хубав е![]()
Аз вече го имам. Просто пуснах темата, за да видя различни мнения. Естествено, че ще го пазя! Гледам си го като писано яйце.Първоначално написано от ibojilow
![]()
Върши ми работа и е многофункционален. Апък и друго има: Ако го загубя или счупя нашите направо не знам на какво ще ме направят!
Еми в такъв случай да го ползваш със здраве. Можеш ли да кажеш една ценичка колко пари го взе?![]()
Ами много съжелявам, обаче няма да мога да ти помогна, защото аз живея в Германия и оттук си го взех. Инъче тука струва около 900 евро. Не знам в България на каква цена е, обаче пак няма да е по-малко от 700-800 лв. може би. Зависи от паметта.Първоначално написано от ibojilow
Харесва ми.
Но по-добре да си беше купил лаптоп![]()
Трябва доста да го пазиш ,а ако му надереш дисплей ще е кофти тръпка
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да знам. То това е като малък компютър. То обаче, който и телефон със Touchscreen да си купя пак има възможност да се надраска!Първоначално написано от teenems
![]()
Не знам моя доста е летял от различни височини и с различна сила, панела се надраска, на екрана нямам и драскотинаа.. чудна работа
Иначе телефона е супер, само ме изнервят тея клавиатурии![]()
I got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun..!!
Бива...
Грешен раздел !!
Дрън-дрън
Ами потърси в някоя голяма верига за телефони да си купиш, значи то представлява едно невидимо, тънко найлонче което не дава да се драска телефона, гледах една реклама как дерат един Iphone с ключ и се виждат вредите и после дерат друг с тоя найлон и нищо му няма. За име не мога да ти помогна, но питай те трябва да знаят.![]()
Е попринцип щом е нов то трябва да има?Първоначално написано от ibojilow
I got summer hatin' on me cuz i'm hotter than the sun..!!
Еми слънчице прекрасно то е като това найлонче където ти е на екрана в началото, но онова се слага върху целия апарат.Първоначално написано от Giggle
![]()
Ами трябва да видя някъде за такава найлонка. То новите телефони нали имат на екрана си нещо като защитна лентичка, обаче то това май не е такава найлонка. И аз не знам. Трябва да питам някъде. То от какъв материал е тази найлонка? Знаете ли?![]()
Ами добре, ама апарата ако е като този плъзгач, дали ще стане?Първоначално написано от ibojilow
Ох, еми тогава не знам, най-много да е само за предния дисплей, но ако си имаш лепенка на дисплея не се притеснявай.![]()
Не нямам лепка. Ама нищо аз пак ще проверя, дали има за плъзгачи!Мерси все пак, че ми каза, че има такова нещо!
![]()
![]()
![]()
Еми да трябва да има това е моето мнение, защото телефона е скъп и е нормално хората да искат да го предпазят, но търси в големи вериги, иначе шанса да намериш е по-малък.![]()
хах тъкмо като моя![]()
Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!
Добре, ще потърся!Първоначално написано от ibojilow
![]()
E, как е? Върши ли ти работа?Първоначално написано от MrBeaN
Наричат се протектори. Има ги за Iphone-и. Мисля, че няма значение, че телефона е плъзгач. Протектора се слага на дисплея, все пак. Предполагам, че ще има и за твоя телефон, но не гледай в малки магазинчета...Първоначално написано от LipSy
Примерно в някви големи магазини за техника. А и освен това, те могат да ти дадат протектора, да е някакъв правоъгълен, а ти да си го "изрежеш" като за твоя телефон. Май има и такива варианти.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't